avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Activitate ch_mi

Activitate ch_mi

Se poate astfel: va depuneti dosarul pentru stimulentul de crestere al copilului daca vreti sa mergeti in continuare la serviciu si veti primi timp de 1 an 500lei lunar.
Răspuns la discuția noul proprietar-cum aflu?
De la CF am aflat ca imobilul a fost dobandit prin conventie de concubina tatalui meu.Ce inseamna acest lucru? In acest caz nu mai pot deschide succesiunea dupa tatal meu?
Răspuns la discuția noul proprietar-cum aflu?
Tatal meu a murit de cancer la varsta de 64 ani.In ultimele luni a fost imobilizat la pat.
Răspuns la discuția noul proprietar-cum aflu?
Concubina mi-a spus ca au chemat un notar acasa si au facut actele de vanzare-cumparare,
Răspuns la discuția noul proprietar-cum aflu?
Unde ma adresez pentru Coala CF???
Daca au facut "vanzare-cumparare ce as mai putea face?
Si inca o intrebare: tatal meu a murit pe 1 februarie la ora 20,m-i s-a spus sa ma duc la Casa Pensiilor sa ridic ultima pensie,pe luna in curs.Asa este? Asta ar fi mostenirea mea.
Cum aflu cine este proprietarul unei case?
Pe scurt: tatal meu a decedat si concubina lui sustine ca i-a facut acte pe casa''' pe patul de moarte"''.Cum as putea sa afu daca asa este?Am adresa.
VA MULTUMESC DIN SUFLET.
Buna ziua.Ma aflu in concediu de maternitate de la1 iunie 2012 si as dori sa stiu cum se plateste acest concediu,lunar sau integral la sfarsitul celor 126 de zile??? De la firma mi s-a spus ca voi primi banii la sfarsitul celor 126 de zile....ca depinde cum le trimite casa de asiggurari banii.
Multumesc domnule tudorvaleriu pentru raspuns dar nu am inteles ce ma interesa cel mai mult,a doua varianta.Daca optez pentru 2 ani de concediu de la inceput voi primi indemnizatia de min 600lei/luna timp de 2 ani???
As vrea sa stiu daca am inteles corect,urmeaza sa nasc in august 2012 si inca nu m-am hotarat cat concediu sa-mi iau 1 an sau 2.Am inteles asa:
1-daca ma hotarasc la 1 an primesc indemnizatie si stimul de insertie daca ma intorc la serviciu pana la implinirea varstei de 1 an a bebelusului.Daca pe parcurs ma razgandesc si vreau sa stau 2 ani,al 2-lea an voi sta in concediu fara plata.
2-daca ma hotarasc la 2 ani de concediu voi primi indemnizatie lunara de minim 600 lei pana implineste bebelusul 2 ani.Daca ma razgandesc pe parcurs si vreau sa ma intorc la munca nu mai beneficiez de stimulul de insertie de 500lei/luna.
E corect???