Buna ziua,
Fiica mea are domiciliul de resedinta in Craiova .In perioada urmatoare urmeaza sa isi cumpere un apartament in Bucuresti.
Dupa ce isi va face actele cu banca si dezvoltatorul si se va muta ,cum va proceda cu CI? Este obligatoriu sa schimbe CI sau se poate lua viza de flotant?
Buna ziua,
Fiicamea are domiciliul de resedinta in Craiova .In perioada urmatoare urmeaza sa isi cumpere un apartament in Bucuresti.
Dupa ce isi va face actele cu banca si dezvoltatorul si se va muta ,cum va proceda cu CI? Este obligatoriu sa schimbe CI sau se poate lua viza de flotant?
As vrea sa stiu daca as iesi acum la pensie Ce variante am?
Sunt nascut in 11.07.1962 ,m=am angajat in septembrie 1980, am facut armata in economia nationala ,am 7 ani 6 luni gupa 2. Daca ies la pensie acum mai pot si lucra sau doar dupa ce fac 62 ani?
Daca s-a castigat in instant,a incadrarea in grupa II de munca (perioada 1990-2001)si decizia definitiva este ca se incadreaza in grupa II in procent de 80% Cum se face calculul la pensie ?
Buna ziua,
As vrea sa va intreb daca pentru un apartament in care nu se locuieste de 7 ani sunt obligat sa fac verificarea metrolologice la apometre sau aceasta verificare o fac in momentul in care cineva va locui acolo. Cei de la asociatie mi-au transmis o hartie in care mi se spunue ca voi plati apa la pausal daca nu dau verificarile la zi la apometre.