avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Activitate Anca_Topor

Activitate Anca_Topor

Răspuns la discuția Gradinita Particulara
Va multumesc mult, chiar acum ma uitam pe Ghidul solicitantului, si am gasit aici Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. AXA PRIORITARA dar nu am inteles mare lucru ce am de facut. Am ales de acolo "Cariera si educatie in formare" , asta ar fi pentru perfectionarea personalului (educatoarelor)...Sa inteleg ca cu astfel de fonduri eu platesc doar 2% din cheltuielile cu perfectionarea profesionala a personalului? Am terminat cat de cat studiul de fezabilitate. ...dar totusi nu reusesc sa pun cap la cap totul. #-o.

Va multumesc mult ca ma ajutati

aaaa....un proiect de grant? o definitie? (era definit in Ghidul Solicitantului, dar nu am inteles mare lucru)
Răspuns la discuția Gradinita Particulara
Mi-au fost de ajutor sfaturile voastre. Dar as mai avea cateva intrebari:
- am inteles ca pot accesa niste fonduri structurale privind calificarea personalului; trebuie facuta o cerere?
- eu as vrea sa apelez la ajutorul unor investitori deoarece nu avem destule fonduri pentru a ridica cladirea unde va functiona gradinita; pot avea un sediu de axemplu terenul pe care il avem dar nu avem practic construit nimic pe el
- de unde pot lua niste modele de avize de functionare
- imi trebuie si aviz de functionare de la Ministerul Educatiei?
- un evaluator pentru teren si mobilierul adus ca aport?
- un exemplu de plan de afaceri/ studiu de fezabilitate ma puteti ajuta?

Multmesc mult.
Buna ziua,

As vrea sa demarez o afacere in domeniul gradiniteleor private. Suntem 10 asociati, avem teren si ne gandim sa construim o cladire care va fi gradinita. O problema totusi si sper ca imi puteti da un raspuns... Am gasit in Lg Invatamantului ca o gradinita privata trebuie sa mearga dupa principiul nonprofit...dar totusi am gasit si multe gradinite care erau SRL acreditate de Ministerul Educatiei...eu cum imi recuperez investitia daca lucrez dupa o organizare nonprofit? Sau cel putin as vrea sa stiu daca pot totusi sa infiintez o societate cu raspundere limitata.

Multumesc.