avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate amaliamatei

Activitate amaliamatei

As dori sa stiu daca in romania exista vreo lege in vigoare in baza careia poti fura mancare fara sa fii pedepsit ( din stricta necesitate) si in cantitati mici ( de ex un mar, un ou, un pachet de biscuiti ). Exista vreo expresie latina care sa exprime sau sa catalogheze acest tip de furt? Va multumesc
Eu m-am exprimat gresit.Nu am fost casatoriti niciodata,dar copilul este recunoscut.Acum el este in concediu de paternitate pt noul sau copil
Tatal fiicei mele s-a recasatorit si se afla in concediu de paternitate pt copilul rezultat din aceasta casatorie.Fiicei mele nu i-a platit niciodata pensie alimentara,dar nici eu nu am solicitat acest lucru.as dori sa stiu in ce conditii se poate plati retroactiv pensie alimentara daca nu a existat niciodata un proces,si ce procent poate plati din indemnizatia de ingrijire copil.mentionez ca a lucrat in ultimii 10 ani cu carte de munca.va multumesc anticipat