avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Activitate vladU

Activitate vladU

Răspuns la discuția despre furt
Imi cer scuze Andreea, nu am observat butonul "Editeaza".
Răspuns la discuția despre furt
vinerea trecuta...pardon :)
Răspuns la discuția despre furt
Si eu am facut tot eva de genul asta vinerea viitoare...cu ceva pantaloni de 60 RON pe care iam achitat pe loc. Si eu acuma astept sa vad ce se intampla ca nu stiu nimic, politistu de la sectia unde mia luat decl. mi-a zis ca sapt. viitoare ma cheama sa...nu stiu ce... Vad ca tu zici de o perioada de timp de catev luni..asa greu se desfasoara procedurile?... Ai achitat cartusele alea? ... aia au depus plangere impotriva ta? ..s-a constituit parte civila.?
Am mai facut un topic cu problema mea unde am primit raspunsuri pertinente. Eram curios sa aflu cam ce procent din cazuri ( mai ales furt, care din pacate e si cazul meu) se solutioneaza cu NUP. Multumesc
Daca ati avut, care au fost acelea ?
Răspuns la discuția Furt calificat..pls help !
Trec zilele si nu primesc nicio veste de nicaieri, incep sa imi fac probleme in ceea ce priveste NUP...incep sa ma tem din nou ca voi fi cercetat penal si voi primi sanctiune penala.....
Răspuns la discuția Furt calificat..pls help !
Bury multumesc mult, ai dat un raspuns care a reusit sa ma calmeze...de o zi jumate tot cut si citesc legi nu ma pot dezlipi de asta sunt prea tanar, cu viziune si idei pe care doresc sa le pot pune in practica cat de curand. Desi am o mica firma, eu fiind dealer pt o firma germana, nu prea ii pot permite cheltuieli de judecata si alte asemenea, ce s mai vorbesc de avocat. Ar insemna foarte mult pentru mine sa iau o amenda administrativa, pt ca as scapa de cazier. Oricum invatatura am trait-o pe pielea mea si nu se va mai repeta greseala niciodata. Multumesc mult de raspunsurile prompte si ajutorul oferit sper ca si cei care imi cerceteaza cazul sa fie de aceeiasi parere cu dvs. Cu multumiri, Vlad p.s orice alta informatie este binevenita.
Răspuns la discuția Furt calificat..pls help !
Ok, multumesc mult ..am inteles si ma bucur, deoarece nu imi doresc un cazier patat.Multumesc, Vlad
Răspuns la discuția Furt calificat..pls help !
Nu e in masura nimeni sa-mi raspunda la ce am intrebat mai sus:(? Totodata eu am dat doar o declaratie la sectia de politie rurala( ei au fost anuntati prin 112) , nu exista varianta sa se fi vrut doar sa ma sperie?
Răspuns la discuția Furt calificat..pls help !
Multumesc mult pentru raspunsuri. Dupa parerea dvs. am sanse sa fiu inscris la amenda administrativa? sau aceasta solutie se afla pe marginea prapastiei in cazul meu si mai degraba ma voi alege cu amenda penala.