avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Activitate Tudor Victor Constantin

Activitate Tudor Victor Constantin

Bună ziua! Am un copil cu autism și din acest motiv majoritatea medicilor stomatologi nu intervin la tratarea cariilor dentare. Pentru asta m-am adresat unui spital în vederea acestei intervenții, acolo fiind condiții pentru anestezie generala, numai că nu au acordul casei naționale de asigurări de sănătate. În această situație am trimis o adresă către casa de asigurări în care am solicitat acordul. Au trecut 40 de zile și nu au răspuns. Acum intenționez să deschid o acțiune în instanță în contencios administrativ prin care să obțin obligarea casei prin ordonanță președințială. Cărei instanțe ar trebui să mă adresez, eu fiind din Brăila. Pe de altă parte, aș putea găsi undeva un model de formulare a acțiunii? Mulțumesc!
Mulțumesc pentru răspuns!
E vorba de cineva care în urma unei tamponări fără victime, a primit suspendarea dreptului de a conduce pentru 6 luni. Acesta are un loc de muncă în care autoturismul îi este indispensabil. E posibil să i se reducă perioada suspendării?
Bună ziua! Poate fi obținută reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere prin intermediul instanței de judecată? E vorba de o suspendare de 6 luni. Mulțumesc!
Răspuns la discuția Radiere autovehicule
Vă mulțumesc pentru răspunsul dumneavoastră.
Răspuns la discuția Radiere autovehicule
Am uitat să menționez că am făcut adresă către serviciul rutier al poliției și în răspunsul primit mi s-a comunicat că acest autovehicul este înmatriculat pe numele meu și că ITP-ul este expirat.
Răspuns la discuția Radiere autovehicule
Situația stă în felul următor: acest vehicul nu mai există de mulți ani. În trecut locuiam în casa fostului meu socru. Acesta, din motive de el știute a aruncat plăcuțele cu numărul de înmatriculare. Din această cauză nu am radiat autovehiculul. În perioada premergătoare divorțului de fosta sotie, aceasta a sustras actele autovehiculului la grămadă cu alte acte și le-a dus mamei sale. Între timp aceasta a decedat și nu mai am cum să intru în posesia actelor. Pe unele le-am refăcut dar pe acestea nu. Cam asta este starea de fapt.
Răspuns la discuția Radiere autovehicule
Aș vrea dar nu prea se mai poate. În perioada premergătoare divorțului, fosta mea soție a sustras actele mașinii și le-a dus maica-si. Între timp aceasta a decedat și nu se mai știe nimic de ele.
Bună ziua. În urmă cu câțiva ani se discuta despre radierea din oficiu de către poliția rutieră a vehiculelor care au ITP sau (și) asigurarea RCA expirate. Știe cineva dacă se aplică acest lucru în acest moment și ce demersuri trebuiesc făcute? Pe scurt, sunt proprietarul unui autoturism (în acte dar care de fapt nu mai există.)