avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei995

Activitate Andrei995



Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze care sa consulte dosarul si stabiliti impreuna strategia apararii.


Din experiențele Dvs, dacă e negativ in sânge nu ar trebui sa se restituție permisul ?


Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca nu apare in sange, nu au ce expertiza sa faca, cred ca aveti informatii gresite.


Asa mi-au spus cei de la poliție ca nu a ieșit in sânge și ca au formulat ei 4 întrebări pt cei de la IML referitoare la caz, din păcate nu am retinut toate întrebările dar una din ele era : Subsemnatului …. In momentul opririi de către organele de poliție ii era alterata capacitatea de a conduce ? Iar in urma expertizei se ia decizia de către dl procuror daca se clasează sau nu cazul. Ce as putea face in acest sens am senzația ca lucrurile înaintează cu o viteza ca și cum ar sta pe loc și nici nu sunt 100% convins ca aceasta e procedura neaparat.
Mulțumesc pentru răspuns !
Buna ziua, am fost depistat la volan pozitiv la THC, in urma analizelor sa constatat ca substanța nu era prezenta in sânge, acum cei de la politie îmi spun ca trebuie făcută o expertiza de către cei de la IML daca ei considera ca îmi era alterata capacitatea de a conduce, in momentul in care am ieșit pozitiv am declarat ca am fumat înainte cu aproximativ 6 ore și între timp am mâncat și am dormit aproximativ 2 ore, S-ar putea ca cei de la IML avand in fata situația mai sus prezentată sa dea un răspuns de defavoarea mea ? Din experiența dumneavoastră anterioară asa se procedează in aceste cazuri ? Cum as putea face sa se termine acest festival cât mai repede care deja tine de aproximativ 1 an jumătate ?


Av. Liviu Voinea a scris:

Cand s-a intamplat?
Unde?

Trebuie consultat dosarul sa vedem ...


In luna Ianurarie in Tg SM am citație de la Dl. Procuror, momentan nu sunt reprezentat de vreun avocat, sincer nici nu știu ce ar trebui sa fac...


Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

@ av. Liviu Voinea
In opinia dvs, daca politia nu are drug test si conducatorul auto are un comportament care creeaza suspiciuni cu privire la consumul de substante psihotrope, nu au dreptul sa-i solicite recoltarea?



Dl. Av. Patrascu dar substanța rămâne mult mai mult in urina decât in saliva.. sau aceste aspecte nu se iau in considerare?... poți ieși pozitiv la urina și după 30 de zile.
Nu am refuzat, dialogul cu polițistul:
Dl. P:facem un test antidrog ?
Eu: Sigur
Următorul moment eram in mașina de politie spre spital..

Opinia dumneavoastră, sa procedat corect sau nu ?
Nu e vorba de alcoolemie aici și a iesit la urina dar in saliva posibil sa nu fi iesit !!
Dar mulțumesc pt răspuns oricum!
Buna ziua, Dl. Av. Liviu va mulțumesc pentru răspuns, din pacate am luat parte la un asemenea act din partea polițiștilor, am fost dus direct la spital pentru recoltare fara testarea in prealabil la fata locului, unde as putea încadra gestul organelor ? Este un tertip de care te-ai putea lega ? Având in vedere ca după recoltarea probelor am rămas fără carnet pe perioada nedeterminata...
Buna ziua conform articolului 195 din codul rutier, “ conducătorul auto testat preliminar cu ajutorul unui mijloc tehnic” și pun accent pe preliminar, aceasta testare e absolut necesară sau organul poate sari peste și te duce direct la spital ?
Mulțumesc pentru răspunsuri domnilor, o sa țin cont de sfatul dumneavoastră și o sa apelez la serviciile unui avocat.. . Dacă mi-ați putea spune din propria experiența cum s-au finalizat asemenea cazuri as fi recunoscător !
Exista anumite programe de reabilitare care sa dovedească ca nu mai am intenții rău-orientate ? Sau ce as putea face sa îmi îmbunătățesc situația..