avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate yuky_33

Activitate yuky_33

lucrez la un magazin ca lucrator comercial si acum 2 saptamani a venit un nou sef de magazin care a facut inventarul si a constatat ca sunt multe lipsuri(niciun angajat nu a participat la inventar,este normal asa ceva?)iar directorul a decis sa ne opreasca din salariu.Inventarul a mai fost facut inca o data si a reiesit ca defapt nu lipsea nimic.inainte de a se fi facut a doua oara inventarul mi-am depus demisia(fara preaviz,art.55,lit.b)din cauza precizata mai sus si intarziera nejustificata a salariului(seful de magazin ne-a spus ca nu ne vom primi salariile pana nu se definitiveaza inventarul_este normal?).Demisia nu mi-a fost aprobata.Nu m-am mai prezentat la munca timp de o saptamana iar angajatorul mi-a trimis 2 notificari si o convocare.As dori sa stiu ce sanctiuni mi se pot aplica,daca imi mai recuperez banii opriti din salariu(procentele din vanzari).Pot sa imi dau demisia bazandu-ma pe art.79,alin.8?Si daca DA cum?