avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Activitate Patricia-Laura

Activitate Patricia-Laura

Aviz epidemiologic

In avizul epidemiologic pe care l-am primit de la DSP ,eu fiind în izolare la domiciliu,pentru ca a venit fratele acasa din Anglia in data de 01.07.scrie ca AM FOST CONTACT CU CAZ POZITIV COVID-19 ,ASIMPTOMATIC .Fratelui meu nu i s-a facut nici un test. De unde aceasta CONCLUZIE?????????????????
Astăzi în data de 28.07.am reusit sa am in posesie concediul medical!!!!!!!După o săptămână si jumatate de umblat si de scris mail -uri!
Astăzi a fost zi de salariu......Nu am luat banii.Ce sa le spun copiilor acasă??????Răbdare??????Sa dau statul in judecata????
Multumesc !!!
CONCEDIUL MEDICAL-IZOLARE LA DOMICILIU

În perioada 02.06-15.06 am fost in concediul medical pentru izolare la domiciliu.Astazi 20.06. nu se eliberează concediu medical respectiv ,pentru ca legea cea nouă nu este publicată.
Cand credeti ca o sa imi ridic concediul medical ?În 25 mi se face virarea salariului in cont.Fara el ,ADIO bani !!!!!!!!
Ce putem face in cazul de fata ?
Pentru ca nu vor sa ne trimita in somaj tehnic!
CONCEDIUL DE ODIHNA

Începând cu data de 03.07 timp de 2 saptamani ,linia pe care lucrez se oprește.Suntem in concediu de odihna.Dar ,ținând cont că în luna martie si aprilie am fost obligați să ne luam zile de concediu de odihna ,acuma nu prea mai avem.Eu o sa am 8 zile date in avans până în septembrie si cele 2 zile rămase o sa fiu in fara plata.Este legal ????
Răspuns la discuția Salariu
Adică 25%voi primi in 25 ale luni si nu 30%??????
Discuție Salariu
Buna ziua
În 25 ale lunii primesc 30%din salariu, urmând ca în 10 ale lunii sa primesc diferenta.Tinand cont că sunt in somaj tehnic care este procentul din salariu pe care o sa il primesc in 25 ale lunii???