avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1287 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Dragos2929

Activitate Dragos2929

Buna ziua,
îmi cer scuze in prealabil dacă am postat greșit, dar nu am găsit un forum aferent problemei in cauza.
Locuiesc intr-o curte comuna cu mai multe case in forma de “u”, fiecare casa de sine stătătoare cu pereții laterali comuni. Casa mea este a patra pe stânga iar beciul aferent proprietații mele este sub casa de la nr 1. Totul cumpărat cu acte in regula. Recent m-am lovit de refuzul proprietarului de la nr 1 sa îmi trag un cablu de curent in beci, cablu care ajungea pe fațada casei lui. Nu am vrut sa ma cert și nici nu am chef de o amenda, dar încă as dori sa fac acest lucru legal.
Țin sa precizez ca toate proprietățile din curte sunt pline de cabluri și țevi aferente utilităților de la casa la casa, inclusiv cabluri de curent pentru beciurile aferente vecinilor. Probabil nu sunt plăcut.;)

Unde as putea obține niște informații?
Companiile de furnizare gaz, electricitate, internet au dispoziții speciale privind racordul unei proprietăți, dacă pentru aceasta traseele urmate sunt pe fatadele caselor vecine?

Aștept răspuns
Mulțumesc anticipat!