avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 169 soluții astăzi
Forum Activitate adriana2204

Activitate adriana2204

Buna ziua! As avea si eu nevoie de o informatie : o persoana daca este insarcinata poate fi concediata?Mentionez ca seful poate invoca alt motiv si nu cel al sarcinii, este legal?
Răspuns la discuția Recalculare pensie alimentara
Va multumesc pentru raspunsurile dumneavoastra prompte.As mai avea o intrebare, fostul sot al matusii mele este asociat la o firma, societatea nu este radiata,dar nu stiu daca mai are profit,daca mai se lucreaza pe ea, credeti ca asta ar ajuta-o in recalcularea pensiei si daca da, este necesara angajarea unui avocat pentru asta? Va multumesc anticipat!
Buna ziua!

Am si eu o intrebare, matusa mea este divortata si are doua fetite, pensia lor alimentara este de 25 Ron/copil stabilita acum 7 ani, ea ar vrea sa ceara o recalculare a pensiei, problema este ca fostul sot al ei nu prea vine pe la fetite decat foarte rar adica ceva de genul o data la 4-5 luni, nu stim nimic de el, unde lucreaza, (el este din alt oras) cat castiga.Din cate am inteles pentru depunerea cererii de recalculare trebuie o adeverinta de la locul lui de munca sau macar de la firma la care lucreaza.Daca ea nu are aceste informatii si sincer nu prea cred ca el o sa i le dea, se poate proceda in alt fel? Va multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre!