avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate Robert19831983

Activitate Robert19831983

Bună ziua,
Sunt proprietarul unei case care se afla in capătul unei străzi private la care toți cei 11 vecini, 4 deoparte și 7 de alta, avem cotă indiviză din calea de acces, terenul fiind un trapez.
Calea de acces pleacă dintr-un drum județean DJ foarte circulat și se termină într-un alt drum public DR fiind împărțită în 4 loturi. 2 loturi încep din DJ până la limita de proprietate a ultimelor 2 case dinspre DR și 2 loturi mult mai mici care sunt fix in fața ultimelor 2 case dinspre DR.
Toți vecinii avem cotă indiviză din fiecare cele 4 loturi de care am vb mai sus.
Fiind drum privat am dori sa îl transformam în drum înfundat in capătul dinspre drumul public DR.
Se poate face asta prin cedarea cotei indivize de către primii 9 vecini in favoarea celor 2 vecini și ulterior acele 2 mici loturi sa fie atașate la terenurile proprii, noi cei din capăt oricum având cale de acces pe ambele părți.
Menționez că prin această modificare nu se blochează sau afectează nici un acces nimănui, interesul nostru fiind închiderea lui întrucât punem foarte multă piatra pe el anual...și tot intră mașini de tonaj pe strada pt a ieși în DR ul mentionat in ideea in care există sens giratoriu cu acces la DR la 100 metri de noi.
Ulterior dorim sa montam și semnele de circulație necesare în vederea semnalizării corespunzătoare.

Va mulțumesc.

O zi frumoasă!
Buna ziua,
Vreau sa imi schimb locul de munca iar noul angajator ma forteaza sa demisionez de la actualul job si apoi imi face CIM.
Eu as dori sa fac intai CIM cu noul angajator la o data mai tarzie de comun acord si apoi sa imi pun demisia la actualul job cu o data ce nu va depasi data de incepere a noului contract.
Noul angajator imi zice ca nu se poate ca este ilegal.
Ambele CIM vor fi de 8 ore pe nedeterm dar in realitate nu se vor suprapune niciodata deoarece primul contract de munca va fi incetat deja cand al doilea isi va produce efectele.
Ce parere aveti?
Multumesc!