avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Activitate Ioana Ungurian

Activitate Ioana Ungurian



Antoanela Geaman a scris:

Dacă a fost vândut trebuie sa anulati întâi vânzarea si abea apoi.altfel...terenul nu poate fi concesionat deoarece are proprietar...

Multumesc.... dar cum poate fi vandut un teren care apartine domeniului public, eu asta nu inteleg. Si de ce nu a fost retrasa concesiunea daca nu s-a respectat legea care spune ca in decurs de 12 luni trebuie sa construiesti ceva pe respectiva parcela?
Cum se face anularea vanzarii daca cel care a cumparat de la primul concesionar a murit?
Buna ziua. Exista urmatoarea situatie: cineva a concesionat teren de la primarie in vederea construirii unei locuinte(300 mp). Intre timp, a vandut terenul altei persoane( nu stiu cum a procedat). Asta a fost cu vreo 14 ani in urma. In decursul acestor ani nu s-a construit nimic pe acest teren, cu toate ca legea prevede ca in decurs de 12 luni sa fie turnata macar o temelie. Am cautat la cartea funciara sa aflu situatia, dar parcela nu are numar. Intre timp, cel care a cumparat terenul concesionat a decedat. Intrebarea mea este: acest teren poate fi mostenit de catre cei din familie sau as putea sa solicit primariei sa imi fie concesionat mie? Multumesc.