Am întrebat și eu azi o avocata și același lucru, dacă a fost semnat nu mai avem ce face. Iar în cazul de se întâmplă ceva cu firma între timp sau la sfârșitul contractului dacă e vreo problema riscam sa rămânem fără nimic și sa nu putem face nimic pentru ca firma mama este din alta tara...
Bună seara! Dacă încă se mai strâng plângeri pentru acea plângere comuna ma înscriu și eu. Acum aproape 2ani am deschis contul pentru a strânge alocația copilului, ne-a vrăjit madame la banca și am semnat fără sa stam sa cautam informații mai multe pe net. Primul an a venit de plata 10lei in plus, zic hai bine, acum al doilea an iar 10lei in plus, dacă o ținem tot asa pana la 16ani de maturitate a contractului ajungem totuși la o suma care nu îmi aduce nici un beneficiu. În contractul semnat la banca bineînțeles ca nu e stipulat asa ceva, ca să nu mai zic ca luna trecuta am descoperit sunând la dânșii ca de fapt suma care o primesc la maturitatea contractului nu are nimic de-a face cu suma care ne-a fost spusa la banca și care este trecuta în broșură... Daca cineva à mai rezolvat ceva între timp poate ne mai spune și noua cum sa scăpăm de leprele astea și sa ne recuperam banii. Maine oricum sun la ei și fac scandal, scandal o sa fac și la banca și cred ca voi merge la și la avocat