Bună, ce pot să fac ptr. a primi înapoi comisionul achitat unei agenții imobiliare? Aș fi cumpărat un imobil cu credit bancar, dar banca a respins dosarul ptr. că în CF scrie altceva ce s-a constatat la fața locului. Am contactat agenția, iei au vrut să trec la o altă bancă - la care creditul nicicum nu e atît de avantajos ca la banca aleasă de mine. Intre timp am fost personal la mai multe bănci, unde mi s-a spus dacă în CF scrie altceva decât se găsește la fața locului, nicio bancă nu-mi dă credit. Deci după mine nu are rost să trec la o altă bancă. Proprietarul a încercat să facă intabularea, ar dura peste un an, perioadă pe care nici eu, nici proprietarul nu putem aștepta. Agenția spune că noi ne-am răzgândit, și pe acest motiv nu vor să-mi dea înapoi comisionul de 1350 euro. Ba chiar m-au amenințat că eu și proprietarul am încălcat contractul, că proprietarul nu ar fi avut dreptul să-mi înapoieze avansul. Deși agenția ia dat numărul meu de telefon. Ce pot să fac? Cu mulțumiri, Catalina