Da, se poate, dar înainte de partaj, terenul respectiv trebuie sa fie dezmembrat/dezlipit în 2 loturi.
Contactați un cadastrist sa va facă documentația cadastrala de dezmembrare și ulterior trebuie sa încheiați un act notarial de dezmembrare.
PARCELA IN CAUZĂ va intra in lotul 1 sau in lotul 2 depinzând si de configuratia terenului. Atât lotul 1 cât si 2 pot fi atribuite alternativ. Ceea ce puneti în discutie e dacă parcela 32 nu se împarte . Ba se împarte cum am spus formând lotul 1 si 2. La atribuirea loturilor se tine seama de mai multi factori,printre acestia fiind și că asupra parcelei 32 face parte,probabil din lotul1 ,a fost depusă mai multă muncă de către un frate căruia îi va reveni lotul in cauză. pentru alte detalii vă astept la telefon,.
Mulțumesc frumos pentru raspuns!
Mostenire compusă din :casa,curte,terenuri în câmp -mai multe parcele se împarte câte o cotă indiviza de 1/2 fiecărui frate. Mai departe ,pt iesirea din indiviziune se vor constitui 2 loturi care se vor atribui celor 2 frati. Dacă loturile nu au aceiasi valoare diferenta se va compensa prin asa numită sultă.
D-voastră aveți control pe total stagiu de cotizare contributiv, d-voastră să vă faceți calculele necesare.
Nu știu din ce se compune acel stagiu de 42 ani, 10 luni și 14 zile.
Nu pot sa va calculez pentru ca nu stiu ce stagiu contributiv aveti pentru care se acorda puncte de stabilitate.
La cele 42,95136 puncte se vor adauga punctele de stabilitate in baza datelor din decizia de deschidere drepturi.
Bună ziua!
Nu am primit decizia de recalculare. Vă rog să mă lămuriți având datele:
1) 1.09.2021 , decizie pensie limită de varsta și decizie de suspendare a plății pensiei
nr puncte=41, 55303, punctaj 1,87448, indice 1 41, vechime 42 ani10 luni 14 zile
2) 1. 03. 2023 decizie de recalculare și decizie de suspendare a plății pensiei
nr puncte=42,95136, punctaj 1,91962, vechime 44 ani 3 luni 14 zilele
3) La 31 .08. 2024 am încheiat cm
- Recalcularea se va face automat până la 31.08.2024 și pensia îmi va fi pusă în plată tot automat fără a cere eu punere în plată?
- Am lucrat în condiții normale, NU am cumulat niciodată pensia cu salariul.
Va rog, daca se poate să imi spuneti,
Ce pensie as putea avea în decizia de recalculare pe legea 360/2023 de la 1. 09. 2024?
Mulțumesc frumos!