avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Activitate Sandokan20

Activitate Sandokan20

Răspuns la discuția Cumparare teren
Eu am văzut acu 2 zile . El zice ca nu accepta asa ceva

gi-jane2 a scris:

si dupa ce ati vazut diferenta ce ati facut, i-ati zis si vanzatorului ? sau a vazut el primul ?

Răspuns la discuția Cumparare teren
Pana sa facem cadastru mi.a spus de unde si pana unde vinde , la câteva zile eu venit cei de la cadastru au masurat cat am stabilit cu vânzătorul iar după ceva timp au mai venit odata cei de la cadastru care împreună cu vânzătorul au mai masurat ceva ,eu atunci nu am fost de fata nu stiu ce au masurat . A iesit cadastru , dezmembrarea , am încheiat la notar actul de vanzare cumparare pe baza cadastrului .Am intabulat terenul pe numele meu iar acu cateva zile m.am mai uitat odata pe acte mai atent si am observat diferența, e vb de apr 200m²
Răspuns la discuția Cumparare teren
Lui nu ii convine dar el a fost de fata cand sau facut măsurătorile, el a vb cu băieți de la cadastru .Din ceea ce cred eu , dumnealui nu a fost explicit cu cei de la cadastru( de unde si pana unde vinde ). El acuma poate sa dea vina pe cei de la cadastru? Sau sa anuleze contractul de vanzare? Sau care sunt obtiunile lui ?
Răspuns la discuția Cumparare teren
Am cumparat o parte dintr.un teren .S-a facut cadastru ,dezmembrare teren iar la final eu am acte pe o suprafață putin mai mare greseala a cui e nu stiu. Întrebarea mea e daca fostul proprietar poate cere anularea actului de vanzare cumparare, sau sa imi faca alte probleme ,mentionez ca el nu a vrut să plătească nimic la acte (cadastru și dezmembrarea au fost plătite de mine)
Răspuns la discuția Cumparare teren
Poate cere anularea actului? Probabil a fost o greșeală de la cei cu cadastru sau chiar el nu lea explicat celor de la cadastru de unde si pana unde vinde.

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Adica???? ce va ganditi ca ar putea sa mai faca???

Discuție Cumparare teren
Buna seara , recent am cumparat un teren .Problema mea e urmatoarea eu m.am inteles cu cel de la care am cumparat o suprafață mai mica fata de ce a iesit in actul de vanzare cumparare , eu am trecut in act o suprafață mai mare fata de ce am stabilit cu fostul proprietar ( el a vorbit cu cei de la cadastru , la notar pentru acte) . Întrebarea mea este , daca el mai poate face ceva in privinta asta .multumesc