avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate Loredana6

Activitate Loredana6

Buna ziua .
Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns .
La infiintare firma de vânzare produse personalizate cu sediul in apartamentul in care locuiesc mai am nevoie de acord vecinilor ?
Mulțumesc
Bună seara,
Am rugămintea ,dacă se dorește,de a ma ajuta cu idei pentru nume firma ,magazin de vânzare diverse produse .
Am epuizat toate ideile,toate sunt utilizate . Dacă cineva are vreo idee și ar dori sa o împărtășească as fi recunoscătoare.
Mulțumesc anticipat pt eventualele răspunsuri.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
După îndelungi discuții și dezbateri pe aceasta tema dna președinta a decis sa nu sisteze nicio faciilitate, citez"pt ca este un om bun" ... Am propus aceleași lucruri,sa își sisteze și ea salariul iar dacă va fi sistata curățenia blocului neplatitorii,pe rand sa se ocupe de acest lucru. Sincer,toți suntem oameni și putem înțelege ca exista perioade mai proaste dar sa locuiești 5 luni într-un apartament și sa nu îți achiți datoriile mi se pare nesimțire. Am cerut sa ni se facă o lista cu cei care au restante și sa fie pusa "la loc de cinste " la intrarea în scara în ideea ca văzându-si numele se vor simți prost și am avut dreptate,nu s a pus lista la intrarea în bloc însă s a postat pe grupul de whatsapp unde suntem toti proprietarii apartamentelor și în câteva ore deja se achitate mai bine de jumătate din suma restanta .
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
De acord . Dar în cazul în care ceri detalierea datoriilor și nu o primești? Ceri sa se facă o notificare către cei care au restante și nu se face niciun demers în acest sens . Eu nu îmi doresc sa preiau vreo responsabilitate care nu mi se cuvine însă în calitate de proprietar care achit toate cheltuielile la zi oare nu am voie sa cer niște explicații? Acesta a fost și scopul pt care am scris aici,în speranța că cineva deține mai multe informații legate de procedurile legale, măcar dacă nu se ocupa nimeni sa putem da ceva sfaturi în acest sens către asociația noastră de proprietari . Sa putem face ceva în aceasta situație.
Ok . Și în acest caz cea mai corecta varianta ar fi sa acceptam sistarea serviciilor și sa nu mai plătim niciunul . Astfel,de ce as achita ceva de care nu beneficiez, nu!? Legal,logic și moral de ce mai plătim lunar pe lângă cheltuielile asociației, un fond de investiție și fondul rulment dacă oricum ajungem sa ne fie sistate serviciile?
Bună ziua. Președinta asociației ne a anunțat azi ca din cauza celor restanțieri începând de mâine va sista curățenia și funcționarea liftului pana când toți ceilalți se vor achita . Întrebarea mea este : este legal pt mine care am totul achitat la zi sa nu pot beneficia de lift( locuind la un etaj superior) pt ca ceilalți nu achita ? Cum putem proceda noi ca și proprietarii cu toate plățile la zi sa nu ne lipsească aceste facilități? Mulțumesc anticipat
Bună ziua . Cum pot aplica pt prima de instalare . Am lucrat în Marea Britanie 5 ani împreună cu soțul meu . Ne am stabilit reședință eu am un loc de munca ,soțul încă nu și am vrea sa aplicam pt aceasta prima însă nu exista nicio informație concreta unde poți aplica . Peste tot sunt explicate doar condițiile.
Mulțumesc anticipat!