Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate 123Florentin

Buna seara! Am de gand sa deschid o firma PFA sau SRL in domeniul de panouri fotovoltaice, dar vreau sa susțin ca ma ocup doar de montaj,am pe altcineva care are lucrările prin AFM și sa intram prin parteneriat,sa pot deschide firma o sa am nevoie de ceva calificări? Diplome sau atestate de instalator? Susțin ca lucrez in domeniu de 1 an,am inteles ca la pfa mi se cere diploma,dar pentru SRL nu stiu nimic..ma poate ajuta cineva cu un răspuns?
Multumesc!
Buna seara! Am nevoie urgent de un sfat.. Aseara sau acum 2 seri( nu am fost acasa in aceste 2 noapti de aceea nu stiu in care din ele)mi s a spart apartamentul,cu toate ca aveam gratii…erau destul de subțiri totuși.. mi a dispărut suma de 45000lei și niște aur,poliția nu a gasit nici o amprenta și camere de supraveghere nu sunt in zona... singura persoana pe care o bănuiesc este nepoata mea de 14 ani care a stat la mine cu 7 luni in urma..ma gândesc ca a pus pe cineva sau nu stiu… dacă nu scot de la ea nimic și o tine pe a ei ca nu știe nimic ea,sunt șanse sa ii găsească poliția dacă la fata locului nici ei nu au gasit nimic?