avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Activitate Reluhelian

Activitate Reluhelian

Mulțumesc!
Mulțumesc pentru răspuns! Pe scara pe care locuiesc, o parte din locatari (printre care și eu) am făcut separație de gaza. Ceilalți plătesc la comun. Iar eu, am separație și plăteasc gazele individual, dar administratorul îmi incasează și la comun. Deci plătesc aceleași gaze de două ori.
Bună ziua! Locuiesc într-un bloc și am separație de gaze de aprox. 10 ani. Niciodată nu mi-am pus întrebări despre corectitudinea calculului întreținerii. De câteva luni administratorul ne oferă factura detaliată cu toate cheltuielile și am observat cu surprindere că înca mai plătesc gazele pe scara pe care ocuiesc, deși am separație și plătesc gazele lună de lună. Am informat administratorul dar mă duce cu vorba de pe o zi pe alta, iar eu plătesc în continuare gazele de două ori. Mai mult, suspectez că am plătit așa încă de la data când am realizat separația de gaze. Dacă e așa...înseamnă că s-a adunat o sumă destul de mare de bani și de aceea administratorul mă evită. Cui mă pot adresa pentru rezolvarea situației?!
Mulțumesc!
Mulțumesc!
Bună ziua,
aș dori câteva informații referitoare la situația în care mă aflu eu și alte câteva persoane care am cumpărat câteva camere într-un fost hotel construit în anii 80 și care s-a aflat până după 90 în proprietatea statului (deci construit absolut legal). Hotelul a fost privatizat și în urma cu câțiva ani s-a închis și a fost cumpărat de o persoană care l-a vândut pe camere. Eu sunt unul dintre cei care au cumpărat o cameră ca viitoare locuință de vacanță. Problema este că terenul pe care este construit hotelul a fost retrocedat urmașilor fostului proprietar. Am încercat să cumpărăm de la proprietar terenul de sub hotel dar nu ne-am înțeles asupra prețului și proprietarul pământului a intentat proces solicitând demolarea hotelului. Este posibil acest lucru, dacă hotelul a fost construit legal? Care ar putea fi variantele în care se poate încheia procesul? Totuși, se poate demola sau evacua o proprietate construită și deținută legal, fără a fi despăgubiți? (suntem vreo 10 persoane implicate).