avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Activitate Daniela0022

Activitate Daniela0022

Bună ziua. Mă confrunt cu o problemă privind protecția datelor personale pe rețele de socializare. O persoană cunoscută postează poze fără consimtamantul meu cu mine, cu familia menționând adresa de domiciliul. Menționez ca toate acestea sunt cu scopul intimidarii pentru ca in trecut m-a șantajat.
De asemenea si-a creat mai multe conturi de Facebook si Instagram m-a contact dar i-am raportat conturile și l-am blocat. N am știut de activitatea lui pe rețelele de socializare până recent când am aflat de la altcineva din lista lui de prieteni că postează datele personale dar si imagini fără permisiunea mea.
Doresc sa înaintez o plângere către Anspdcp pt încălcarea drepturilor la viata intima, familială.Am văzut ca in formular precizează sa descriu demersurile întreprinse la nivelul persoanei pt soluționarea plângerii.Mentionez ca l am ignorat si nu i am răspuns niciodată la mesaje. Este necesar sa am dovada prin care ii interzic sa mai posteze? Doresc sa știu cum se procedează in cazul persoanelor fizice.Care sunt pașii de urmat?