avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
LIVE, ACUM (323 PARTICIPANȚI) SSM: Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională
Accesează live evenimentul
Forum Activitate Misk

Activitate Misk

Mulțumesc foarte mult.
Și dacă un concurent obține totuși autorizație tot aici, deși sunt 6000 locuitori,unde pot face plângere?
Eu am înțeles că au modificat legea și asta cu criteriul demografic a dispărut.
Autorizare farmacie umana.
Care sunt criteriile la țară?
Nr. locuitori sau distanta intre ele ?!
Mulțumesc.
Nu are nici o obligație față de mine,nu mi le dă.
Ce fac atunci,pierd proba cu martori??

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Puteți sa I cereți un bilet de avion dacă a plecat sau pleacă la o data în apropierea termenului de judecata,un contract de munca în care poate sa blureze sumele,sau alte info confidențiale, un permis de ședere în tara respectiva,contract chirie etc.Daca este singurul martor care v a fost încuviințat riscați sa pierdeti posibilitatea administrării probei testimoniale in cazul în care nu dovediți cumvabimposibitatea de prezentare.

Bună ziua.
Înlocuire martor proces civil, în cazul în care martorul nu se poate prezenta din cauza plecării în străinătate la muncă, trebuie făcută dovada în acest sens?! Că este plecat la muncă ?! Nu pot cere omului contract de muncă să dovedesc că a plecat, nu mi l-ar da.
Cum pot înlocui acest martor?
Mulțumesc.
Iluminatul public mă interesa, mulțumesc.

adriandimitriu a scris:

Ce înțelegeți prin rețea electrică? De la contor în gospodărie, fiecare proprietar. Iluminat public, primăria, iar stâlpii de curent de la rețeaua de medie tensiune, distribuitorul. Dacă am uitat ceva, precizați

Rețeaua electrică. responsabilitatea directă.
Cine este responsabil pentru disfuncționalități în rețeaua electrică rurală, daca sunt becuri arse sau alte probleme de genul?!
Primăria, furnizorii sau cine?!
Mulțumesc.
Răspuns la discuția Rețeaua veterinară de stat.
Mulțumesc, legislația o găseam, dar e stufoasă...preferam un răspuns scurt,da sau ba.

Cornel Vasile a scris:

pana in 31.01.2004 a fost Legea nr.60 din 29 octombrie 1974 Legea sanitară veterinara, ulterior OUG nr. 42 din 29 ianuarie 2004 privind organizarea activităţii veterinare
[ link extern ]

Bună ziua.
Rețeaua veterinară de stat.
Care este legislația după '89 , fiind o profesie libera?! Primăriile au obligația de a avea post de medic veterinar sau nu?!
Mulțumesc.
Mulțumesc frumos.

adrian@13 a scris:

Prim procurorul unității de Parchet va analiza plângerea și va da o soluție. Cel mai probabil o va respinge. Aceasta soluție va fi comunicată și puteți face plângere împotriva ei la Judecătoria competentă teritorial. Aici, judecătorul de drepturi și libertăți va face o noua analiza și va pronunța o hotărâre care este definitivă. Hotărârea poate fi de admitere a plângerii sau de respingere.

Ești total pe lângă subiect.
Vorba aia,unde dai și unde crapă.

SunnyXxxX a scris:

În practica judiciară s-a apreciat că nu poate fi realizat elementul material al infractiunii de amenintare atunci când amenintarea este determinată de o atitudine necorespunzătoare a celui amenințat, iar săvârșirea faptei de amenințare este condiționată de această atitudine.Intr-o astfel de situație nu se poate spune că cel amenințat ar fi resimțit într-adevăr o stare de temere, din moment ce realizarea amenințării a depins de atitudinea sa proprie.

Tot în practica judiciară s-a stabilit că nu reprezintă infracțiune nici amenințarea cu folosirea unei căi legale sau cu valorificarea pe cale ilicită a unui drept, chiar dacă astfel de conduită ar expune persoana amenintata unor consecinte nefavorabile.