Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate Ramo Mihaela

Stiu că nu are nici o obligație. Tocmai de aceea vreau să fac o solicitare in acest sens. Sa ii solicit transformarea postului din studii medii in studii superioare. Este vreo lege la care pot să fac referire pentru ca solicitarea mea sa aibă un temei legal?
lucrand pe un post cu studii superioare automat salariul va fi pentru studii superioare, nu- i asa?
Suntem subordonați Primăriei. Postul nu prevede studii superioare. Nici post de economist vacant nu este. De aceea trebuie sa cer transformarea postului de secretar dactilograf din studii medii in studii superioare, dar vreau sa stiu exact cum pot care acest lucru pentru a primi un raspuns favorabil. Multumesc
Mulțumesc pentru răspuns. Cum trebuie să procedez pentru a obține promovarea?Trebuie să fac eu o cerere în care să aduc la cunoștință faptul ca am absolvit facutatea și să solicit transformarea postului din studii medii in studii superioare? Este vreo lege la care pot să fac referire pentru ca solicitarea mea sa aibă un temei legal? Pot solicita in același timp transformarea si scoaterea postului la concurs?
Bună ziua!
Sunt angajată secretar dactilograf tr IA la un spital municipal. Postul este cu studii medii. Am absolvit Facultatea de Științe Economice (Marketing) devenind economist.
Puteti să imi spuneti cum poate fi transformat postul pe care il ocup in prezent (secretar dactilograf tr. IA cu studii medii în post cu studii superioare?
Vă mulțumesc anticipat.