avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters67939

Activitate ContSters67939

In cazul unui PFA, cu obiect de activitate "Intermedieri in comertul cu produse diverse" (cod CAEN 4619) ce fel de impozit pe venit trebuie platit? Multumesc.
Răspuns la discuția posibilitate de despagubire
Multumesc mult. Inca ceva: Ce inseamna "copie xerox, certificata de catre parti". Adica ce trebuie facut ca sa existe certificarea? Cu multumiri.
Răspuns la discuția divort
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Inca o intrebare: alaturi de tranzactia intocmita de cei 2 soti si depusa la dosar, mai sunt nesesare si alte acte referitoare la cele 2 apartamente? De ex. CF, Titlul de proprietate, . . .
Multumesc.
Răspuns la discuția divort
Multumesc.
Nu stiu ce inseamna aceasta tranzactie. Cine o face ( reclamantul ?), ce trebuie sa contina si daca trebuie legalizata (la notar?) Din nou multumesc mult ! Sunt multumita de limpezimea si promptitudinea raspunsurilor
In cazul unei PFA (servicii marketing) se doreste pe langa schimbarea codului CAEN si cea a sediului. Se platesc taxe separate si care ar fi acestea? Multumesc.
Răspuns la discuția posibilitate de despagubire
Multumesc !
Sa presupunem ca exista sansele unui partaj in instanta. Ce acte, referitoare la cele 2 apartamente, sunt necesare a fi puse la dosar. Multumesc.
Răspuns la discuția posibilitate de despagubire
In cazul unei situatii financiare precare, care ar fi solutionarea legala a schimbului sau tranzactiei? Multumesc.
Răspuns la discuția divort
Multumesc mult. Mai dau detalii. S-a facut cererea pentru actiune de divort ( ambii soti sunt de comun acord). Dupa cateva zile s-a anexat la dosar o completare in care se solicita si partajul ( si pentru acesta sotii au gasit o solutie de comun acord). In aceasta situatie se pot judeca ambele cauze in acelasi dosar? Multumesc.
Doi soti, de comun acord cu divortul, doresc o solutie pentru partaj (impreuna poseda un apartament cu 3 camere - obtinut in timpul casatoriei - iar sotul mai este proprietarul unic al unui apartament cu 2 camere, mostenit in urma decesului parintilor lui). Daca sotia renunta la partea ce i se cuvine din apartamentul proprietate comuna, sotul o poate despagubi cu proprietatea lui, apartamentul cu 2 camere? Multumesc.
Discuție divort
Este posibil ca cele 2 cauze (divort+partaj) sa se judece in acelasi timp ? Multumesc.