avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Activitate Ciocea

Activitate Ciocea

Bună seara !am o problema cu alocația mia eu nu am mai luat alocația de la 10 ani pana la 16 și nu știu ce este cu alocația mia știu doar ca tata făcuse un card pentru alocația care credea ca acolo sunt bani dar defapt nu erau ,cum as face sa îmi recuperez alocația ?,pot sa o mai iau după atâta timp ?unde sa ma interesez ?
Bună ziua as dori sa îmi spuneți dacă pot întra la un liceu bun cu nota mica de la examen ?sau sa îmi spuneți cum ma pot baga la cât de cât la un liceu bun ?
Pai și ma primește nu?
Bună seara am o întrebare ma afectează absentele de la o școală de la alt oraș ca mam mutat în alt oraș și la alta scoala și miam făcut viza de flotant dar am așteptat și sau înmulțit absentele fiindcă acum am aflat de acesta viza , și nu știu dacă ma primește cu 600 de absente aștept un răspuns dar vreau sa nu stau îngrijorată ma primește sau nu?
Pai am așteptat cu transferul vreo doua săptămâni după am așteptat sa se interseze neamurile poate ma baga într-un final și am așteptat răspunsul părinților și dacă trebuie amândoi nu știu ce sa zic ca mama nu poate veni și în plus eu sunt pe numele tatălui meu
Aa deci ca să inteleg dacă vreau sa fac viza de flotant trebuie sa fie tata și mai întâi trebuie sa își fac el și după eu nu? Și trebuie făcut aici unde stau acum ?și unde se face viza asta de flotant ? Ca eu vreau cat mai repede ca eu de 2 luni nu am mai mers la scoala știind ca îmi accepta transferul dar nu lau acceptat și sunt pe caz de repetenție ca am prea multe absente ar trebuie sa ma întorc înapoi da nu am cu cine ?și dacă accepta transferul nu are nicio treaba cu absentele nu ?

Aa și ma poate primi la scoala nu? Ca am adresa aici nu?ca asta as dori sa fac

Da am buletin și am 15 ani
Dar ce este viza de flotant și cum se face adica pot face adresa din buletin aici ?îmi puței explica ?
Și dacă poate veni doar unul din părinți adică tatăl meu se poate rezolva ceva?adică tata este propietar la o casa în orașul în care am fost și aici am venit la niște neamuri și vor sa ma ia în spatiu deoarece vreau sa am adresa din buletin aici pentru școală a ma primi,dar noi credem ca tata nu poate fi luat în spațiu fiindcă este deja propietar la casa unde am fost,mai poate fii odata aici?adică sa dețină doua case ?și ca sa am adresa de buletin aici trebuie mai întâi sa fie el luat în spațiu și după eu nu ?vreau sa știu cum sa procedez ?doar ca să nu pierd scoala va rog

Cum pot lua o persoana in spatiu fiind minora ? Adică eu mam mutat într-un alt oraș și la scoala nu ma primește pentru ca nu am adresa din buletin aici ,și părinți mei sunt plecați cum procedez ?