avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Activitate maxq

Activitate maxq

MAXQ este o companie romaneasca de dezvoltare software specializata in aplicatii pentru arhivarea electronica si managementul documentelor care ofera servicii informatice, programare aplicatii la cerere, aplicatii client-server, aplicatii cu baze de date si consultanta.

MAXQ doreste sa dezvolte un proiect pilot pentru implementarea unei solutii de arhivare electronica si management al documentelor. De aceea suntem in cautarea unui partener care va beneficia gratuit de serviciile de analiza a fluxului de lucru si implementare a solutiei software pentru arhivarea electronica si management al documentelor, suportand doar costul echipamentului hardware.

DocServer este o solutie software care permite firmelor si organizatiilor sa isi construiasca un sistem de management al documentelor si arhivare electronica. O astfel de solutie ofera de fapt posibilitatea de a crea, structura, organiza si accesa baza de cunostinte si documente ale unei companii. Solutiile de arhivare electronica a documentelor presupun stocarea securizata si conversia documentelor fizice in format digital. Fiecare document electronic arhivat va fi insotit de o fisa electronica ce va cuprinde informatii caracteristice acelui document (emitent, proprietar, istoric, tip si nivel de clasificare, cuvinte cheie pentru identificare, localizarea suportului fizic, identificatorul unic al documentului in cadrul arhivei).

Pentru mai multe detalii despre proiect, nu exitati sa ne contactati: e-mail: office@maxq.ro, tel: 0726.943.405, web: www.maxq.ro