avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Activitate AlexandruDBv

Activitate AlexandruDBv

Răspuns la discuția Milion casino
miroase a "hai sa fac o manevră si apoi sa ma plâng tot eu să îmi dea bani înapoi" ... Grija mare ce reclami si unde, ca se poate dovedi clar cine si de pe dispozitive a făcut tranzacțiile. Sunt sigur ca au termeni si condiții pe acel site prin care odată jucați, banii nu se mai restituie. Mai pe scurt: Ai jucat si ai pierdut la păcănele, e probelma ta. Conform banicilor, TU ești responsabil de siguranța datelor de card si parolelor etc. Doar banca ar putea face o cerere de restituire la site-ul de pariuri, pe motiv de fraudă. Dar pentru asta trebuie să te plângi la bancă de fraudă bancară. Daca te plângi de fraudă, banca va informa poliția cu siguranță. Politia poate cere acces la toate informațiile de la platforma de pariuri, de la bancă, de la ISP (digi, orange,etc) dar si de pe dispozitivele tale.. Daca le zici ca un prieten, o să-l caute si pe el. Daca ști ca ai făcut o prostie, treci cu ea ca învățătura de minte, si data viitoare lasă prostiile. Nu te mai lega la mâini cu un dosar penal ptr înșelăciune si fals în declarații :)
Daca chiar nu ai implicare, si vrei sa recuperezi banii, singura modalitate e sa mergi si sa faci plângere si să-ți încarci amicul cu fapta săvârșită, sau sa dai cumva la împăcare cu el să-ți dea banii înapoi (poate sa faci și un acord de acceptare a datoriei la un notar ceva) .. In rest, grija mare mai departe
Exemplu: Reclama pe social media in care utilizatorul este prezentat cu sansa de a câștiga produsul x sau y.
Participarea si înscrierea in sine se face prin mesaj la număr scurt cu suprataxă sau prin virament in cont bancar.
La sfârșitul perioadei de înscriere, se adună toti participanții, si se face o extragere live printr-un site de generează numere aleatorii.
Câștigătorul desemnat în extragerea respectiva primește premiul.
Premiul este cumpărat de organizator (poate fi un voucher Altex sau poate fi un telefon care este achitat de organizator si trimis către participant direct ptr ca participanții să poată beneficia de garanția produsului)

Titlul poate este incorect, sper ca mesajul asta clarifică situația


adriandimitriu a scris:

daca se plateste taxa de inscriere, e un joc de noroc. tombolele sunt fara taxa. in plus, ati pus si un titlu inselator: care e concursul?

Buna seara,

As fi interesat de niste sfaturi in legătură cu pasii de urmat pentru deschiderea unei firme de organizare de concursuri desfășurate online.

Exemplu: Firma face reclame pe Facebook, Instagram, Tiktok in care cere utilizatorilor sa intre in tombolă ptr a câștiga un anumit produs, prin tragere la sorți. Înscrierea se face prin SMS la un număr special sau prin plata directă prin transfer bancar.

Unde se poate încadra o asemenea firma si ce recomandări aveți?

Obs: nu ma refer la "online gambling" sau jocuri de noroc gen poker, slots etc.
Procesul o sa fie simplu: taxa de înscriere îți da voie sa participi la tombola si câștigătorul primește fie un produs fie un voucher de cumpărături etc.

Mulțumesc!