avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Activitate Bleach1

Activitate Bleach1

Lucrez in cadrul unui eveniment și mi-am luat o pauza de 10 minute. Toate taskurile mele sunt făcute, nu exista probleme. Coordonatoarea mi-a făcut poza fara acordul meu și când am întrebat-o de ce mi-a făcut poze mi-a răspuns "pentru că așa vreau eu". Menționez că nu am semnat un acord în care sa fiu fotografiata. Intenția ei este probabil sa se plângă șefului. Pot sa o reclam? I-am spus să șteargă poza și mi-a zis că e in spatiu public.
Buna ziua.

Pot intra înapoi în țară daca buletinul îmi expira pe 23 septembrie? Pe 25 ar trebui sa am zborul înapoi. Menționez că trebuie să merg in Italia.

Mulțumesc.
Buna seara. Da. Am modificat anumite detalii legate de date pentru confidențialitate. Mulțumesc frumos.
Oare concedierea apare pe revisal?

Manuela Rășină a scris:

Oare ați citit articolul pe care vi l-am pus în topicul pe care l-ați șters? Avea informații utile pe care v-ar fi prins bine să le știți.

Concedierea pe baza disciplinară apare în revisal? Mă poate afecta in vreun fel în viitor?
Mentionez că am contract de internship 8 luni, deși legea spune că internshipul nu poate fi pe o perioadă mai mare de 6 luni.
Bună ziua. Vă rog frumos să mă ajutați cu un sfat, nu știu cum să procedez.
Lucrez într-o corporație mare în departamentul de resurse umane și managera mea mi-a cerut în marți, sa ii aduc în următoarea zi demisia(cu preaviz de scurta durata) cu prezumția ca nu am respectat programul de munca, altfel mă va cerceta disciplinar și mă va concedia.
Context: 80%din timp lucrez de la birou și în rest de acasă. Mie nu mi s-a comunicat verbal sau in scris ca nu am voie sa fac asta, în condițiile în care colegii mei procedează la fel. Am semnat și contract de telemuncă in momentul in care m-am angajat.
Pe scurt, managera a făcut diferente legate de mine încă de la început.
Următoarea zi i-am propus sa discutam mai pe larg în decursul următoarelor zile dar ea a refuzat, insistând sa semnez demisia în acel moment și în cele din urmă i-am comunicat ca nu semnez nimic și mi-a spus ca va demara o cercetare disciplinară.
Cum să procedez pentru a-mi putea lua apărarea? Pot sa chem un avocat in cadrul cercetării? Menționez ca nu avem sindicat al angajaților, doar reprezentanți.
Mulțumesc.