avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Activitate elryko

Activitate elryko

Scrie 2700 intravilan 600 padure si 1900 arabil, v-as trimite poze de la datele funciare dar nu merge aici cred.
Terenul este intabulat are carte funciara tot ce trebuie dar e incadrat intr-un singur teren, de aia intreb daca se pot face doua parcele acum.
acum am inteles, multumesc de raspuns. deci sa face acte pe 27 ari intravilan contract vanzare-cumpare si apoi extravilanul. dar fac notari asa ceva? este legal sa desfaci un teren?
Cumparare teren extravilan - lege 2023 actualizata - ajutor!

Doresc sa cumpar un teren 52 ari din care 27 sunt intravilan iar restu extravilan, cum se porcedeaza? Eu nu sunt din comuna respectiva nici vriun grad de rudenie din rangul preemptorilor, cum se porcedeaza? cineva sa imi explice va rog, daca se poate si cu articolul din lege, findca cei de la primarie din satul respectiv a zis ca nu pot cumpara terenul findca nu sunt cu buletinul sau adresa din sat si nici nu sunt agricultor.
Răspuns la discuția Buna ziua! Donatie - ajutor!
Multumesc frumos de raspunsuri. A+++
Răspuns la discuția Buna ziua! Donatie - ajutor!
Deci trebuie neaparat sa depuna la primarie? Ca sa mil poata dona? Nu se poate face donatia daca jumate e extravilan sau nu e sigura?
Răspuns la discuția Buna ziua! Donatie - ajutor!
Au discernamant, au fost profesori amandoi, sunt ft capabili. Ok asta vroiam sa stiu, findca notarul a zis contract de vanzare cumparare e mai sigur, ori a zis asa sa ia mai multi bani ori nustiu, findca jumate e intravilan si jumate extravilan, sau nu are treaba asta?
Răspuns la discuția Buna ziua! Donatie - ajutor!
Multumesc de raspuns, deci pot sa accept donatia linistit? Nici nepoti la frati sau surori nu au dreptul sa ma atace dupa moartea lor?
Buna ziua! As avea cateva intrebari daca ma poate ajuta cineva. Cineva doreste sa imi doneze un teren soti/sotie, nu au copi deloc, nici parinti, doar frati si surori, dar mentionez ca terenul a fost cumparat acum 20 de ani, nu este mostenire, au contractul de vanzare cumparare. Ma poate ataca cineva dintre frati sau surorile lor? Deci contractul de donatie il facem fara nici-o clauza sau pretenti, ei vor sa imi doneze ca sunt batrani. Ce recomandati? Multumesc!