avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Activitate abuzinserviciu99

Activitate abuzinserviciu99

Da, poti participa. In majoritatea cazurilor, sedinta este publica, iti poti da seama, la nivel empiric vorbind, si dupa "zarva" care este in preajma usii unei sali de judecata, daca e o sedinta penala publica lumea tot intra si iese pe masura ce inainteaza cauzele.
Subscriu la ce a zis andrei2005 cu mentiunea ca nu cred ca anularea biletului atrage in mod obligatoriu pierderea posibilitatii de a-si recupera banii, inselaciunea subzista.
Nu, nu poate pati nimic.
Germania.
Plangere la sectia de politie pentru inselaciune, descrieti ce s-a intamplat si prezentati dovezile.
In ce aveti de gand sa le transportati?
Răspuns la discuția drepturi curator
Care e exact nemultumirea dvs., ca nu ati putut semna in numele ei?
Ce a facut fratele dvs. se numeste talharie. Probabil va sta o luna, maxim doua, in arest preventiv, avand in vedere obiectele pe care le-a furat, dar aici cantaresc si antecedentele penale, atitudinea procesuala, etc. Daca prin "care sunt sansele sa scape" va referiti la finalul procesului penal, daca nu are cazier, probabil va primi o pedeapsa cu suspendare, sau chiar amanarea aplicarii pedepsei.
Răspuns la discuția Drepturi pe un teren al mamei
Pentru a "ocoli" sotul, care, cel putin, poate pretinde un drept asupra constructiei respective daca nu o ridicati fiind pusa la adapost legal, o solutie e ca mama dvs. sa va constituie un drept de superficie asupra terenului, prin care aveti dreptul de proprietate asupra constructiei pe care o veti ridica si doar dreptul de folosinta asupra terenului. Ulterior, dupa ce trec cei 5 ani, va poate dona dreptul de proprietate dezmembrat ca urmare a constituirii superficiei si dreptul dvs. se va consolida.
Sunati la arhiva.