Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Buna ziua
Vecina dvs a facut succesiunea dupa fiul sau? Dar dupa sot? Fiul sau avea o cota-parte din imobil?
In toate cazurile, vecina nu va putea raspunde pentru datoriile fiului decat in limita bunurilor pe care l-a mostenit de la acesta.
Buna ziua
Vecina dvs a facut succesiunea dupa fiul sau? Dar dupa sot? Fiul sau avea o cota-parte din imobil?
In toate cazurile, vecina nu va putea raspunde pentru datoriile fiului decat in limita bunurilor pe care l-a mostenit de la acesta.
Bună. Ați făcut vreo plangere sau pur și simplu nu ați mai accesat contul? Eu nu am finalizat sarcina pentru ca deja îmi cereau mult prea mulți bani și mi am dat seama ca e teapa. Mi am blocat cardul de la banca și sper sa nu ma mai caute ei sau știu eu ce sa mai facă.
Da am făcut o plângere și cei de la poliție mi-au spus sa caut un avocat deoarece ei nu ma pot ajuta ptr ca site-ul nu este făcut in România și nu pot accesa date complete despre acest site. Am dat inclusiv toate numerele de pe whatzapp pe care le-au investigat poliția și sunt făcute in Germania,Anglia și alte tari. Eu am de recuperat bani,am inteles de la poliție după spusele lor ca nu Prea am șanse.