avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Activitate yuandreea

Activitate yuandreea

va multumesc mult............mi-ati fost de ajutor..........mult succes tuturor.voi consulta un avocat poate totusi voi avea noroc in problema asta pt k am gasit contractul apartamentului s nu e cum am crezut eu....imobilul sa fie donat lui de nasi ci....e act de vanzare cumparare el fiind proprietarul doar banii pt achizitionarea lui au foat donati banii........bineinteles............asta la urma acum trebuie s am apreocupe copilul......
muuuuult succes
ancheta social a fost aici acasa......la locuinta sotului
multumesc H J pt raspuns dar as putea sa dispun d elocuint aprovizorie a sotului iar daca sta nu se poate sa ma duc la mama?
nu mi se pare corect c e a facut el,ma tra sin piept si s ajukt cu mine pt k aveam doar 18 ani,a cumparat casa prin act d edonatie.stiu k donatiile si mostenirile nu se impart.mi se pare nedrept ce as putea face....in caz c anu reusesc cu apartamentul sa ma duc la mama dar nu stiu cum gandesc judecatorii nu stiu ce s afac...
aaa...si la partea financiara a atatalui.....el e patron...are multe standuri in complexul comercial niro si dragon dar la ancheta sociala cand a venit acas asi la intrebat c evenit are....stupoare....a zis ca el e salariat cu un salariu de 500 de euro pe luna.....cum vine asta???el e ditamai patronul si spune si cred ca va sustine si la tribunal k e SALARIAT...?
va multumesc mult t raspuns......mama ar fi singura dar nu stiu daca e de acord pt k nu sunt in relatii bune cu ea.
eu nu vreau sa divortez din cauza problemelor pe car ele am...ar putea s ama oblig eintr-un fel sa m aforteze ???as vrea sa se amane cat mai mult dar pe c emotive??
va multumesc mult
va multumesc mult pt raspuns...si domnului avocat si tie HJ.....procesul ink nu s-a terminat...abea a inceput...dar problema e ca eu nu vreau sa divortez,sau cel putin nu acum pt ca nu am unde sa ma duc,casa e a lui si nu am dreptul la ea,nu stiu ce sa fac...si din cauza asta sunt atat de alarmata ca ar ramane copilul la el...
poate sotul meu...in cazul in care castiga custodia copilului(doamne fereste) sa plece cu ea in china,tara de unde provine el fara acordul sau semnatura mea????ar putea s ao duca si sa o lase acolo la familia lui si el sa se intoarca aici pt k are afaceri??lucrul acesta mi la propus de cand s-a nascut micuta dar nu am fost de acord
va rog din suflet am nevoie de raspuns