avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Activitate DRAGOS 1972

Activitate DRAGOS 1972

Nu am nici un fel de cupon este a 2 pensie pe care o iau prima a venit retroactiv din luna septembrie după 6luni și azi a doua între timp nu am primit nici un cupon am înțeles ca la sfârșitul lunii mai este o șansă să l primesc. Chiar nu știu ce sa mai zic
Nu lucrez și nu are ce aduna doar promisiuni mincinoase DECÂT O MINCIUNA FRUMOASA MAI BINE UN ADEVĂR URÂT
Nu lucrez deloc
buna ziua azi a intrat pensia pe card pensie de invaliditate de gr3 (1281ron) dar fara nici un fel de marire de PASTI care este promisa peste tot 400ron ,vreau sa va intreb noi pensionarii pe caz de boala nu dipunem de aceasta MARIRE DELA STAT ??? sau e doar propaganda inainte de ALEGERI???
Bună ziua pe data de 12 03 2025 a întrat pensia pe card pe o perioada de 6luni, nici pina acum nu am primit talonul de pensie, la of. Poștal a zis sa vin luna ce vine pe 22 sau29 04.ce vrea sa va întreb, este în regula??
Fiți amabil poate îmi explicați și mie cum a-ți ajuns la suma de 8284 ca să știu și eu. Va mulțumesc anticipat pentru timpul acordat și pt înțelegere. Cu respect Dragoș Aftenie
17 09 2024 scrie drepturile au fost stabilite începi d cu data respectiva
17 09 2024
Bună ziua am pensia 1281 RON și trebuia sa vina din septembrie 2024 azi a întrat în cont doar 7.013 RON. Ce pot face în acest caz??? Pt ca după calcul meu trebuia sa fie pensia pe 7luni
pensia este 1281ron si sotia are salariul de 4000ron NET