avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Adriann9

Activitate Adriann9

Da așa este, eu am mers pe spusele Domnului că a zis că nu merge la poliție, și că nu este nevoie. i am și zis c ai dau asigurarea Nici așa nu a dorit spunând că nu e este nevoie

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Amiabila nu este obligatorie. Amiabila, dupa cum ii spune si numele, se poate face numai daca ambii conducatori auto sunt de acord si sunt indeplinite restul conditiilor (numai pagube materiale, numai 2 masini implicate etc....). Daca unul nu vrea, chiar daca sunt indeplinite conditiile nu ai ce face, trebuie sa mergi la politie.

Trebuia sa va fi prezentat in termen la politie sa declarati. Daca celalalt sofer a declarat accidentul la politie atunci veti fi chemat si da, veti primi amenda si vi se va suspenda permisul, pe langa sanctiune pentru fapta.

Martorul nu va ajuta cu nimic, ca nu conteaza daca ati vrut sau nu amiabila

Buna ziua , acum 2 zile am atins un autoturism foarte puțin nici nu se vedea că l am atins sau sa fii avut vreo zgârietură sau îndoitură, in fine. M am dat jos din mașină am mers la șoferul autoturismului și i am zis că îmi pare rau si sa facem amiabila sau sa i dau rca ul meu, dar domnul nu a dorit să facem nici una din propunerile mele, și a zis că nu va merge la poliție, au trecut cele 24 de ore și nu am fost sa declar accidentul, îmi este frica sa nu se fi dus la poliție și să îmi suspende permisul, in caz că voi fii chemat la poliție, și am avut martor în mașina cu mine care a auzit discuția când i am propus sa facem amiabila și el nu a dorit mă poate ajută?
Buna ziua, Acum câteva zile am am oprit pe o stradă îngustă și am intrat la un magazin între timp o altă mașina a intrat pe aceași strada , nu a putut circula mai departe pentru că nu avea loc de mașina mea eu m am dus la mașina sa mut mașina sa i fac loc când am deschis portieră i am lovit puțin mașina cu portieră și mașina mea și a lui erau oprite se consideră accident de circulație?