avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate smmdfs

Activitate smmdfs

Bună ziua! Va rog , daca se poate să mă ajutați cu o soluție sau să înțeleg care sunt intențiile angajatorului. Din mai 2024 m-am angajat la o firma de contabilitate. La interviu, și nu numai, am precizat că nu am lucrat in domeniu desi am studii de specialitate , iar atunci am primit asigurări că voi avea tot suportul necesar și când voi fi pregătită voi prelua un portofoliu de clienți. Lucrurile nu au fost așa și după mai multe discuții despre decizia de a pleca am depus în data de 22.01.2025 demisia cu precizarea termenului de preaviz până în 18.02.2025. In aceeași zi 22.01.2025 angajatorul i-mi răspunde pe WhatsApp că lucrez dosarele și la sfârșitul lunii sunt libera. Am predat dosarele și nici până la ora asta nu am primit de la angajator decizia de încetare a contractului de muncă. Angajatorul nu m-a contactat și nu știu cum sa procedez mai departe. Mă puteți ajuta? Nu înțeleg de ce durează atât , care sunt intențiile angajatorului?Mulțumesc !