Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate Eliana74

Buna seara,am fost la poliția locală și în afara de amenda nu are ce sa i facă.Intrebarea mea este,chiar nu poate niciun organ legal să îl facă nimic?
Da este nominal
Buna seara,de la primărie mi s a alocat un loc de parcare ptr persoane cu dizabilități.In baza acelui document numai eu pot parca pe acel loc Problema este că un vecin cu legitimație ptr parcare ocupa acel loc în permanenta .Am solicitat prin 112 că organele competente să rezolve situație.Pe mine m au legitimat la toate actele posibile iar vecinul ,in afara de legitimația din bordul masinii ,nu a alte acte da justifice acel loc ocupat.Am cerut să îl legitimeze la respectiva legitimație și mi au răspuns că dânșii nu îl poate legitimă ,tanand cont că mie mi au cerut să le arăt actul ptr locul de parcare.Vecinul a rămas pe locul meu de parcare și eu am fost nevoita sa parchez pe un alt loc.Imi puteți spune ce pot face în situația de față?Am uitat sa specific,vecinul este avocat și este și in consiliul primariei.Va mulțumesc mult.
Mulțumesc,mult
Buna ziua,am solicitat la primaria de care aparțin loc de parcare ptr persoane cu handicap,loc pe care l am primit problema este că un alt vecin a apărut cu legitimația in bord dar cat mai dosită(puțin vizibilă) care parchează pe locul care am făcut eu cererea.Am vb cu dânsul să își facă cerere ptr a beneficia și dansul de loc și nu dorește.In cazul respectiv eu ce fac,eu cu cerere dar fără loc el fără cerere dar cu loc