Sunteti foarte amabil si va multumesc mult. Cele trei intreprinderi de stat din perioada 1978-1984 sunt:
1-Complexul (sau Centrul) de legume Fructe Medias jud. Sibiu. (CLF)
2-Intreprinderea judeteana de transport local Medias (IJTL ) sau SIBIU sucursala Medias.
3- IAPL Medias ( Intreprinderea de alimentatie publica locala Medias)
Domnule Consilier va multumesc frumos pentru raspuns. In cartea de munca este stipulat in prima perioada I apoi ulterior II, presupun ca asta inseamna grupa. As dori sa va mai intreb daca stiti cumva unde si cui sa ma adresez daca am lucrat in alte 3 locuri de munca din Jud. Sibiu-Medias si nu am nici o dovada , si pe atunci nici carte de munca nu mi-a fost data . De 5 ani caut in disperare sa aflu unde ma adresez ca sa obtin adeverinte. Aceste institutii nu mai exista , sau dizolvat, au disparut pur si simplu fara urma si nimeni nu stie si nu a auzit de ele. E vorba despre perioada 1978-1984. Unde se virau asigurarile pe timpul comunismului cand statul detinea toate institutiile si cum pot sa intru in posesia acestor confirmari.Din 2021 septembrie sunt indreptatita sa primesc pensie , si din aceste motive nu pot sa fac dovada anilor lucrati. Ma chinui maxim , deoarece de pensie de invaliditate nu mai beneficiez din cauza varstei, iar dupa 11 operatii am ramas cu dizabilitati permanente si existenta imi este in pericol. Daca puteti sa ma ajutati v-as fi recunoscatoare. Cu stima Gabriela
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Am lucrat la Siderma SA Bucuresti ca primitor distribuitor la depozitul de produse finite , aceasta fiind o fabrica din industria chimica care fabrica piele sintetica si as vrea sa stiu daca este o institutie cu conditii grele de munca .
Va multumesc anticipat.