avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea E

Activitate Andreea E

Am fost deja la notar si au spus ca nu au auzit de asa ceva si ne'au trimis la autoritatea tutelara. Acolo am primit acelasi raspuns :) De'aia am apelat la acest forum, in speranta ca ma poate indruma cineva.. Nu am nici o idee cui ar trebui sa ma adresez in cazul acesta.

Dapix a scris:

Nu trebuie să anunțați nicăieri nimic, dar trebuie obligatoriu să schimbați domiciliul copilului de la dumneavoastră, la celălalt părinte.
Tot la notar e cel mai simplu.

Multumesc pentru raspuns, dar am fost deja la un notar si ni s'a spus ca nu au auzit de asa ceva, pentru ca de obicei lumea se cearta si nu sunt de acord, dar in cazul nostru nu se pune problema de asa ceva sau de a ne actiona in instanta unul pe celalalt. Pe mine ma intereseaza sa nu am probleme cu autoritatile, daca copilul locuieste la domiciliul tatalui o perioada de timp. Mentionez ca si in momentul de fata copilul are libertatea de a decide daca vrea sa isi petreaca ziua la mine sau la tata, ambii ocupandu'ne de educatia si bunastarea lui. Si la el acasa copilul are camera lui. Aici nu e vorba de a imparti ceva. Vrem doar sa stim daca trebuie anuntata undeva mutarea domiciliului copilului pe o perioada nedeterminata, momentan. V'as fi recunoscatoare daca imi puteti oferi informatia aceasta. Va multumesc inca o data pentru timpul acordat

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, puteti incerca sa modificati acordul la notariat in privinta domiciliului sau prin instanta, atentie insa la argumentare si formulare pentru a nu va defavoriza pe dvs ca mama mai tarziu. Ar fi bine sa fiti asistati de un avocat.

Buna ziua.
Am divortat de tatal copilului acum cativa ani, la notar, cu acordul partilor, fiind intocmita o conventie de divort, custodie comuna, cu drept de vizita maxim pentru fostul sot. In curand va trebui sa parasesc tara, pe o perioada nedeterminata, urmand sa imi schimb job-ul. Copilul are 7 ani acum si va locui la tatal acestuia in perioada respectiva. Cum trebuie sa procedam pentru schimbarea domiciliului minorului? Mentionez ca am fost mereu in legaturi bune cu tatal copilului si nu a fost niciodata nevoie de instanta sau judecata. Nu avem niciunul dintre noi pretentii materiale sau de orice alt fel. Copilul este atasat de amandoi si ne’am ocupat mereu de bunastarea acestuia. Noi vrem doar sa nu existe probleme legale, in acest caz.
Multumesc anticipat.