Daca am facut un abonament la telefon pe numele meu si numărul l-am dat soțului din acel moment, iar dupa am divorțat dar el a facut reînnoire de abonament plus rate la un telefon pe numele meu din aplicația de telefonie mobilă, fără știrea sau acordul meu, iar in momentul in care el a reînnoit abonamentul buletinul meu nu mai era valabil deoarece eu imi facusem alt buletin deja cu numele meu de fată ce l-am avut înainte, se încadrează la furt de date si folosirea acestora fară acordul meu? Ce as putea face in acest sens? Mulțumesc
Buna.
Doresc sa achizitionez un apartament prin credit ipotecar, dar partea de avans este primita din partea iubitului care nu s-a putut pune codebitor la credit din cauza ca nu are 3 luni la actualul loc de munca. Prin urmare mi-a facut donatie suma de avans ca sa pot sa iau singura creditul. Intrebarea este cum pot face ca sa fac o promisiune ca-l voi trece si pe el pe proprietate dupa ce se incheie creditul? Avansul a fost de jumatate din valoarea apartamentului.
Se poate face contract de promisiune de donatie a jumatate din apartament cu data scadenta la finalul creditului ipotecar? (Adica peste 15 ani) Si sa pun in caz ca nu ma tin de promisiune sa trebuiasa a sa-i virez acea suma cu care am platit avansul in contul lui?
Multumesc