avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Golen

Activitate Golen

Mulțumesc tuturor pentru sfaturi parțial din frații vor să renunț asta își doresc la tot ce am făcut și investit că na după vorba lor sunt 70.000€ cine poate câștiga 2 case peste noapte fără muncă atunci când cădea casa pe mama și o ploua în casa nu avea nevoie că nu putea să vândă că se împărțea bani și erau puțini pentru ei acum are mai mulți bani de câștigat și
am să mă gândesc la ce își doresc ei știu că, cine e corect niciodată nu va câștiga sau cine muncește mai mult șeful va da mai mult de muncă
Acum le-am dat motiv să găsească drumul spre casa mamei mele.
Binele se uită întotdeauna!
Mulțumesc tuturor
Mulțumesc tuturor pentru sfaturi și pentru timpul acordat, zi bună să aveti!
Menționez că am respectat toate condițiile contractuale + mai mult de atât cu dovezi, martorii
Mă poate sfătui cineva cu această întrebare pot solicita întreruperea contractului de vânzare cumpărare cu clauză de întreținere de comun acord și tot de comun acord să îmi vândă jumate de teren unde am eu locuită ?
Mutumesc

Adrian ALBU a scris:

Erați în străinătate la momentul în care ați încheiat contractul de întreținere ? Contractul de întreținere este un contract intuitu personae, adică la încheierea căruia consideraţia persoanei contractantului a fost determinantă. Altfel spus, întreținerea se prestează personal de cel obligat, dar dacă în contract s-a specificat că dvs din străinătate puteți presta prin plata periodică a unei sume de bani este în regulă...sau la momentul încheierii contractului locuiați în străinătate și cel întreținut a fost de acord cu contractul în aceste condiții.

Am pus camere și le-au stricat
Am spus că nu are voie că e casa mea și la mama să se ducă de câte ori doresc nu am dreptul să interzic acolo dar ei tot intră la mine și depozitează în podul casei unde este pe terasă deschisă și nu pot bloca podul
Vreau doar să am liniște aș dori să schimb actele și pe jumate de loc unde am casă sa fac acte de vânzare cumpărare si să plătesc se poate schimba?

MYRA CIMPEAN a scris:

Buna seara! In casa dvs nu are nimeni voie sa intre. Schimbati yala, asigurati-o cu camere video. Fratii pot intra doar in casa mamei. Dumneaei poate cere rezolutiunea contractului daca poate sa probeze ca dvs nu va indepliniti obligatia de a o intretine...altfel nu are castig de cauza. Strangeti probe cat mai multe

Bună seara
Am un contract de vânzare-cumpărare cu clauza de întreținere fica-mama/ tata care a decedat de când eram micuța și suntem mai mulți frații iar niciunul nu a vrut să o întrețină iar mama a spus timp de 2 ani hai sa iți fac acte hai sa iți fac acte eu o mai ajutam și ii făcusem ceva condiții gard etc și pana la urma am fost de-acord și am făcut actele de vânzare cumpărare cu clauză de întreținere am hotărât să îi fac o casă cu condiții baie bucătărie cameră hol și am ridicat și eu o casă pentru mine amândouă case fiind proiect pe numele meu acum de când am terminat casă ei la cheie au început nemulțumirile din partea ei că vrea mai mulți bani pe lună să ceară din ce în ce mai mult și tot îmi spune de contract eu cu frați nu mai vorbesc deoarece am început sa fac casele și nu am mai putut să îi ajut cu bani când aveau nevoie și au întorso pe mama împotriva mea întrebarea mea e ce e de făcut pot să renunț la actele de întreținere și să fac contract de vânzare cumpărare pe terenul unde am eu casă mea și să dau bani pe terenul acela vreau doar liniște

Specific că muncesc în străinătate și frați umblă în casa mea când vor și spune că nu e încă proprietatea mea și pot face ce vor
Mulțumesc