avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Izza883

Activitate Izza883

Ok

CHKa a scris:

Copila , NU poti sa dai nici o declaratie , ca nu o va lua nimeni in seama . Esti minora , hotararile le iau parintii pentru tine . Locul tau , iti place sau nu , este langa parinti , pana vei deveni majora si vei putea lua singura hotarari privind viata ta . Nu stiu ce plangere falsa au facut parintii tai , dar Statul ia foarte in serios relatiile intime ale unui major cu un minor , nu-i de joaca . Iubitul tau nu te poate lua la el fara acceptul reprezentantilor tai legali - parintii . Acestia ( parintii ) au posibilitatea sa faca o plangere penala , daca nu la politie - la parchet . Si poate sa nu-i fie deloc moale iubitului … Daca se va constata ca parintii tai nu te pot controla sa nu mai mergi la el , poti ajunge intr-un centru de plasament pana la majorat . Si nimeni nu te va intreba , si nici nu va conta , cat il iubesti , sau cat te iubeste el pe tine . Iar el poate raspunde penal . Daca ajunge la puscarie pentru relatia cu tine , cam cat crezi ca te va mai iubi ??? Daca e asa de puternica iubirea voastra , va intelege si te va astepta sa faci 18 ani . Asa cum e normal .

Pai cu ai mei nu ma pot intelege doloc , el are servici tot ce trebuie pentru a ma intretine nu ar fi o problmea asta , de inteles ne intelegem dar nu stiu cum sa fac sa stau la el , el acuma e plecat in strainatate iar cand vine peste 4 luni vre sa vina dupa mine sa ma aduca la el , pot sa dau oare o declaratie cum ca vreau sa stau cu el ???? Chiar sunt in stare de orice pentru el pt cal iubesc mult

gi-jane2 a scris:

Ce se poate face , e sa stai linistita acasa la tine pana faci 18 ani, apoi te poti duce unde vezi cu ochii!

Are 21 de ani , prima data parinti au fost de acord plus ca au facut si plangere falsa parintii mei si au fost suspendati cu o amenda , nu cred ca o sai mai ia in serios politia , noi 2 chir ne iubim si ne dorim o familie impreuna , are casa , servici , tot ce trebuie pentru a ma intretine , cu parinti nu ma mak inteleg deloc

CHKa a scris:

Cati ani are “ baiatul “ ? daca parintii tai ii fac o plangere , intra la puscarie .Asteapta sa faci 18 ani , apoi poti sa faci ce doresti , esti adult . In ochii legii , acum esti copil , iar prietenul tau a intretinut relatii in time cu un copil . Vezi si tu , nu ai putut tine sarcina , corpul tau nu e pregatit inca pentru a avea copii .

Buna seara ma scuzați de deranj as avea o intreabare !! Am 16 ani jumate am stat cu un baiat 5 luni de zile cu acordu parintilor , dupa parintilor mei nu lea mai convenit de el si neau despartit ,, noi am reluat legatura si vr sa ma duc sa stah napoi cu el , dar fara acordu la ai mei pt ca ei nu mai sunt de acord nici de cum ce se poate face ?? Mentionez faptu ca am fost si insarcinata si am pierdut!!