avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1555 soluții astăzi
Forum Activitate Cristi1511

Activitate Cristi1511

In toate situațiile astea copilul având în vedere că are 6 ani nu va avea nici un cuvânt de spus? Din discuțiile mele cu el care au fost minimaliste până în momentul de față el nu vrea sa plece de langa mine nicăieri, am înregistrări pe telefon cu ceea ce spune copilul.
Daca spuneți că nu se poate custodie exclusivă, atunci am vreo șansă de a câștiga custodia(locuința copilului ) la mine cu program de vizita sau interacțiune cu copilul bineînțeles.Nu am nevoie de la ea nici de pensie de întreținere nici de nimic, vreau doar liniște pentru mine și copilul meu.
Mama nu are alt domiciliu in afara de acesta, eventual daca se muta in chirie sau la părinți ei, mama nu a avut nici un venit in ultimi 4 ani de zile că să aducă un aport financiar asupra creșterii copilului, pentru toate acestea exista martori care pot confirma și dovezi. Aceste aspecte nu au nici un rol în stabilirea custodiei și a domiciliului copilului?
Buna ziua, in urma unei relații de concubinaj a rezultat un băiețel care la ora actuală are 6 ani, noi, părinții locuim momentan împreună în casa proprietate personală și nu ne mai înțelegem sub nici o forma și nu mai exista vreo șansă de împăcare. As dori o mica îndrumare in cazul obținerii custodiei copilului. Menționez că mama nu are nici un venit personal in ultimi 4 ani de zile, ea nu a contribuit cu nimic la domiciliu actual al meu și al copilului, nu are alt domiciliu in afara de acesta actual iar pe langa toate acestea mai are o fetiță dintr-o altă căsătorie pe care a crescut o împreună cu mine in ultimi 7 ani de când suntem împreună iar in ultimi 4 ani de când nu mai are venit am fost singurul întreținător al familiei noastre de 4 persoane plus întreținerea casei. Care ar fi pași și dacă am vreo șansă să obțin custodia exclusivă a copilului avut împreună . Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.