avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Activitate IF10CRY

Activitate IF10CRY

detin o societate si de ceva vreme primesc instiintari de la o firma de recuperari ca am de plata o suma de bani, ei anexand si factura cu datele societatii mele si cu o semnatura ce nu mi apartine, si nestampilata. mentionez k am colaborat cu societatea emitenta a facturii. in cateva zile am fost somat sa ma prezint la judecatorie. doresc sa aflu ce sanse de izbanda au si dak la randul meu pot eu sa actionez societatea de recuperari in judecata pt drumurile si celtuielile la care am fost supus din cauza procesului?
Discuție CEL MAI IEFTIN
DETIN PE UN TEREN INCHITIAT UN MAGAZIN CU MARFA DE APROX. 10000 EURO [PRET INTRARE].DETIN O HALA CONSTRUITA DE MINE CU ACTE DOVEDITOARE DAR TOT PE TERENUL INCHIRIAT + UTILAJE DE APROX 6000 EURO.DORESC SA *PREDAU* AFACEREA [CONTRACTUL DE INCHIRIERE,MARFA,HALA,UTILAJELE] LA UN PRET DE 20000 EURO.PRIN CE METODA IES CEL MAI IEFTIN CU TAXELE IMPOZITELE SI TOATE DARILE?
Discuție cesiune

contractul de cesiune a partilor sociale cu transmitere de patrimoniu, pentru cedent, are titlu oneros? si daca da cat si cui
Răspuns la discuția vanzare sau cesiune
contractul de cesiune a partilor sociale cu transmitere de patrimoniu, pentru cedent, are titlu oneros?
DETIN O SOCIETATE COMERCIALA CU ACTELE LA ZI, MAI PRECIS UN DEPOZIT DE MATERIALE DE CONSTRUCTII ADICA O HALA +UTILAJE +MARFA DE PE STOC.DORESC SA CEDEZ AFACEREA UNEI PERSOANE, IMPLICIT SOCIETATEA, HALA, UTILAJELE, MARFA. CE METODA ESTE CEA MAI BUNA?
Răspuns la discuția AM VANDUT SOCIETATEA
AM VANDUT SOCIETATEA FARA DATORII, CU ACTELE LA ZI
AM FOST ASOCIAT SI ADMINISTRATOR INTR O SC....SRL,AM VANDUT SOCIETATEA CU TOT CU AFACEREA CE O DESFASURA.STIU K NOUL ADMINISTRATOR ARE O MULTIME DE DATORII+CREDITE NEACHITATE.
MA AFECTEAZA PE MINE IN VREUN FEL? MAI ALES K SEDIUL ESTE TOT LA MINE ACASA?