avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Activitate ducubusitia

Activitate ducubusitia

Răspuns la discuția Divort urgent!!!
Multumesc mult!
Răspuns la discuția Divort urgent!!!
Multumesc pentru promptitudine!
Da, ne dorim sa divorțăm prin acord comun.
La notar, cu un mandatar, este cea mai rapida cale?
Bună seara!
Întrucât aș dori sfatul unui specialist, mă adresez dumneavoastră cu rugămintea următoare:
- locuiesc si muncesc in străinătate si doresc sa divortez urgent. Nu mă pot prezenta in Romania in cazul unui divorț "clasic". Ce soluții există? Cum se poate desface rapid căsătoria?
Multumesc anticipat pentru răspuns!
Multumesc mult .
:(( Multumesc pentru răspuns , intadevar nu imi este favorabil , dar majorarea este legală? , asa zice legea ? dacă pierd procesul sa se mărească suspendarea cu 30 de zile ?

Buna ziua
Am si eu o întrebare si nu am găsit răspunsul nicăieri , dacă poate cineva sa mă ajute , ii multumesc din suflet.
Mi-a fost reținut permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile pentru viteza , am facut contestatie si am recuperat permisul a doua zi pt ca eram cu familia si bagajele in mașina , mergeam in concediu in afara țării iar dovada am înțeles ca nu este valabilă . Nu m-am prezentat la proces, am pierdut procesul si am primit o dispoziție de la serviciul rutier , prin care sunt anunțat ca am pierdut procesul iar perioada de suspendare a crescut cu încă o luna , adică 120 de zile si ca trebuie sa predau permisul . Am predat permisul si am dat si examenul pt redobandire pe care l-am luat . Si acum întrebarea : dacă fac cerere de reducere a perioadei de suspendare, se aproba ? In cazul in care eu am facut contestatie si am pierdut, si mi-a fost prelungita perioada de suspendare.
Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția rate neplatite
am inteles mulutmesc dar mai am o intrebare,cum pot sa puna sechestru pe3/4 din apartament?
Discuție rate neplatite
buna ziua numele meu este Alexandru si am si eu o problema cu banca.
am luat un credit de nevoi personale in valoare de 5000 euro,totul a mers bine am platit ratele la timp (poate cu o intarziere de 3sau 4 zile) cam 1 an de zile. De trei luni de cand nu mai lucrez nu am mai avut posibilitatea sa platesc creditul. Banca ma suna aproape zilnic si imi spune ca da dosarul mai departe la executor care va veni sa ma execute la bunurile mobile sau imobile. Eu le zic ca nu am mai putut sa platesc rata dar voi plati toate ratele plus dobanzile in cel mai scurt timp posibil . mentionez ca nu am nimic pe numele meu si locuiesc cu mama in apartamentul ramas de la tata care a murit . apartamentul era pe numele tatalui meu , am facut succesiunea dar nu si alta intabulare. Se poate sa puna sechestru pe apartament, sau pe altceva din casa? Sau ce se poate intampla daca nupot in continuare sa platesc ratele cateva luni . va multumesc anticipat pentru raspuns