avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Activitate ochi.albastrii

Activitate ochi.albastrii

Răspuns la discuția CONTESTATIE RADAR
unde pot solicita un buletin de diagnoza meteorologica ???
Răspuns la discuția CONTESTATIE RADAR
Autoturismul e de serviciu si e inscriptionat , la numarul de inmatriculare nu se poate citi clar o litera daca e M sau N , din poza . :help: Litera T nu ma ajuta in nici un fel ?
Daca poza radar e neclara nu se vede clar numarul de inmatriculare , fiind inregistrat de radar pe timp de ploaie , iar pe poza apare litera T in colt stanga jos , am vreo sansa sa se anuleze procesul verbal cu contestatie in instanta ??? . ( cinemometrul e de tip vechi )
eram in stationare intr-o statie de autobus cu motorul pornit si cu avariile pornite , asteptind sa se elibereze un loc de parcare din parcarea de linga statie si vorbeam la telefon , un agent de circulatie imi face semn k sa merg mai in fata si am gasit loc de parcare la 15 metrii mai in fata . dupa ce am parcat masina am ramas in masina continuind convorbirea . la 10 minute dupa parcare vine domnul agent de circulatie imi bate in geam si imi cere actele , repet fiind parcat in parcare legal de 10 minute . ii dau actele mele dupa care constat k nu am actele masinii la mine . imi face proces verbal k am vorbit la telefon in tinmp ce conduceam autoturismul si k nu am actele la mine cu amenda de 480 ron plus 2 puncte . am refuzat sa semnez procesul verbal mi-am luat actele si am plecat . dupa doua saptamini primesc procesul verbal de la o vecina care imi spune ca avazzut un politist la mine la poarta si care i-a dat ei procesul verbal k sa mi-l dea mie , E CORECT ASA CEVA ?????????????? FARA STAMPILA , FARA DATA PRIMIRII FARA NIMIK