avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate editar

Activitate editar

Buna ziua!
Pentru succesiunea dupa bunica mea materna (decedata in urma cu 11 ani) se vor prezenta la notar: mama si 2 frati in viata si mostenitorii fratelui decedat (sotia si 2 copii majori). Mama, unul din frati si mostenitorii fratelui decedat doresc sa treaca mostenirea pe numele meu. Se poate in cadrul succesiunii sau se face ulterior cu act de donatie? Multumesc frumos,
Buna ziua,
Tatal meu s-a nascut in 21.05.1949, a lucrat si a cotizat 29 ani si 10 luni. Nu si-a mai gasit de lucru si nici nu am avut bani ca sa cotizam la casa de pensii.
Nu poate sa iasa la pensie anticipat? ....am inteles ca pentru limita de varsta va iesi la 64 ani si noua luni.
Multumesc!
executorul se poate indrepta asupra unui bun care e dobandit de mine inainte de casatorie?
Eu nu am garantat imprumutul cu veniturile mele ci doar ca garant ipotecar proprietar al terenului dobandit prin credit. Fiind casatorita cu el a fost necesar sa semnez si eu, deoarece era bun comun.
Buna ziua,
Sunt o mama disperata!!!
Am cumparat impreuna cu sotul meu in anul 2007 un teren prin credit bancar in valoare de 70000 EUR. Din 2009 nu am mai avut posibilitatea de a achita ratele, astfel ca acum am fost contactati de executorul judecatoresc. Imprumutat este sotul meu, iar eu garant ipotecar. Valoarea terenul acum este de maxim 30000 eur, urmand ca dupa vinderea acestuia noi sa achitam diferenta plus taxele cu executorul, dobanzi restante, etc.
Apartamentul in care locuim este proprietatea mea de inainte de casatorie, iar executorul mi-a spus ca daca nu vom achita diferenta vor executa toate bunurile, inculsiv apartamentul meu.
E adevarat????
Sfatuiti-ma ce sa fac ca sa nu raman cu fetitele mele - 3 ani si 5 ani- pe drumuri!!!!!!
VA ROG!!!!!
Buna seara?
Am un copil in varsta de 3 luni pe care nu doresc sa-l vaccinez, deoarece consider ca-i fac mai mult rau decat bine. Vin cu rugamintea de a ma ajuta cu cateva raspunsuri la intrebarile mele.
Legea sanatatii prevede ca vaccinarile sunt obligatorii?
Daca da, obligativitatea revine medicului de familie, dar daca parintele nu este de acord cu vaccinarea, ce este de facut?
Va multumesc!