avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Activitate nadia8018

Activitate nadia8018

MIHAI GRIGORE a scris:

Si in fond ,NU ESTE MORAL SI CORECT , sa nu impartiti cu el ceea ce recunoasteti cu nonsalanta ca au fost bani comuni! Mai ganditi-va!

Si dacă noi avem înprumutati 10 mii UE unui prieten de al lui ,care iam dat fără nici un document sub "cuvănt de cinste "si eu nu am nici o sansăp să demonstrez asta în judecată ?Tot nu e cinstit . Cum as putea anexa acesti bani la partaj ,dacă nua am nici un biletel măcar ? As vrea mult să reusesc să demonstrezvoi,dar se pare că nu am sanse Nici el nici sotul nu va recunoaste. Care morală?
noi întradevăr niciodată nu am folosit masina ,nici unul din noi măcar o dată nu s-a suit la volanul ei ,doar mama. multumesc
da dar masina e înregistrată de numele mame? si ce dacă e cunpărată pe banii nostri ,proprietar e ea
în timpul căsătoriei am procurat un autovehicol care l-am înregistrat pe numele mamei(ambii am fost deacord cu acest lucru)
Acum fiind în proces de divort si partj sotul doresde prin instanta de judecată să demonstreze că autovehicolul e cumpărat din banii nostri si săl anexeze la partaj . Ce sanse are s-o facă ? are de gănd să născocească fel de fel de minciuni numai s-al cîstige.Eu din contra nu as dori să recurg la minciuni.