Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate luciana32

Răspuns la discuția pasaport pentru minor
locuiesc in Satu -Mare si cum am fost sfatuita pe acest forum am inaintat actiune in instanta din partea tatalui biologic pentru recunoasterea fetitei si cand ne-am prezentat in fata instantei mi-i s-a spus ca trebuie reformulata cererea si ca ar fi bine sa imi iau avocat dar nu imi pot permite acest lucru fiind peste putinta mea sa pot plati onorariul cerut.Vreau sa spun ca in cererea pe care am depus-o in momentul intentarii actiunii tatal biologic a cerut recunoasterea paternitatii atasand actele necesare inclusiv hotararea de divort in care fostul sot declara ca nu are copii din casatoria lui cu mine si ca nu mai suntem din 2004 impreuna.Nu inteleg de ce trebuie sa reformulez cererea.An ce sens ?Si de ce sunt intr-un fel obligata sa ami angazej avocat daca nu imi pot permite.
Răspuns la discuția pasaport pentru minor
da cu tatal biologic al fetitei convietuiesc si in prezent si mai avem un copil dar la acesta nu e nici o problema ptr ca la nasterea lui aveam deja hotararea de divort
Ma numesc M***** L***** fosta T*****.Am o problema.In
2004 m-am casatorit si am plecat in S***** impreuna cu sotul meu T***** G*****
Cornel.in urma neintelegiror ne-am desparit tot in 2004 iar in 2006 in urma
relatiei cu alt barbat am dat nastere minorei T***** C*****
care s-a nascut la data de ***** in *****.La emiterea certificatului de
nastere ra rubrica tata a fost trecut T***** G***** deoarece la vremea
aceea nu exista o hotarare de divort intre mine si el.In 2007 a venit si el in
tara si a divortat fara sa ma anunte declarand in fata instantei si e si
mentionat in hotararea de divort ca suntem despartiti in fapt din 2004 si ca nu
au rezultat copii din aceasta casatorie.Acum vreau sa ai fac pasaport fetitei si
nu pot pentru ca imi este necesara o hotarare judecatoreasca sau o procura de la
T***** G***** .Mentionez ca ma aflu in dificultate financiara ceea ce ma impiedica sa pot deschide o actiune in instanta fiind singura cu doi copii minori si singurul venit lunar este de 240 de ron aceasta fiind alocatia copiilor si mai locuiesc si cu chirie.Nu inteleg de ce acea hotarare de divort cu declaratia lui cum ca nu avem copii nu imi e de nici un folos.La ora actuala nu mai am nici o legatura cu T***** G***** nu stiu unde locuieste si nici un nr de tl nu mai am Stiu doar ca e tot in Spania.Ce sanse am sa obtin pasaportul?

interventie moderator: va rugam sa nu mai postati nume sau alte date de identificare directa