Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

andreea_sory 
	    	Utilizator

andreea_sory 
	    	Utilizator	    

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

andreea_sory 
	    	Utilizator

andreea_sory 
	    	Utilizator	    

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

melcul22	                   

Buna ziua.Eu ma flu in Italia si din luna aprilie am buletinul expirat dar am permisul de conducer din rominia valabil si cartea de identitate de Italia ... (vezi toată discuția)
	                    melcul22	                   

Buna ziua.Eu ma flu in Italia si din luna aprilie am buletinul expirat dar am permisul de conducer din rominia valabil si cartea de identitate de Italia ... (vezi toată discuția)

soringoldenkid	                   

Buna seara ma numesc Sorin si as dori sa ma lamuriti intr-o problema........pe 27 ianuarie imi expira CI dar problema e ca eu sunt in Italia si pot veni acas ... (vezi toată discuția)
	                    soringoldenkid	                   

Buna seara ma numesc Sorin si as dori sa ma lamuriti intr-o problema........pe 27 ianuarie imi expira CI dar problema e ca eu sunt in Italia si pot veni acas ... (vezi toată discuția)

irimescuadrian	                   

buna,o rugaminte cum trebuie sa procedez :am cartea de identita expirata de 2 ani si sunt inca in strainatate!cum trebuie sa procedez,platesc amenda?
[quot] (vezi toată discuția)
	                    irimescuadrian	                   

buna,o rugaminte cum trebuie sa procedez :am cartea de identita expirata de 2 ani si sunt inca in strainatate!cum trebuie sa procedez,platesc amenda?
[quot] (vezi toată discuția)