avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile pentru olarit
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile pentru olarit

Buna ziua,
Intentionez sa infiintez un PFA si sa ma ocup de confectionarea de obiecte din argila.
Se poate pentru o astfel de activitate sa accesez fonduri nerambursabile? Daca are cineva date mai multe .....rog sa ne impartaseasca si noua!

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CISA Consulting , Consultant credite si finantari 18:49, 14 Aprilie 2010
Da, se poate, in mediul rural.
Puteti sa ma ajutati cu mai multe detalii. Cui ar trebui sa ma adresez? Unei firme specializate sau sa incerc singura? sau carei institutii din tara asta? Sau poate a mai incercat cineva ceva asemanator si poate da lamuriri suplimentare.
Sunt sute de firme care depun proiecte de acest tip in fiecare an (nu olarit, ci diverse activitati start-up in mediul rural).

Alegerea in privinta modului de lucru e a dvs.: va adresati unui consultant sau lucrati singura, nu e nimic obligatoriu.
Buna ziua,
Puteti face acest lucru accesand Masura 312 in cadrul PNDR . Va puteti informa asupra conditiilor de accesare studiind documentatia aferenta masurii pe site-ul oficial, www.apdrp.ro si apoi solicitand serviciii de consultanta de la o firma cu experienta in accesarea acestei masuri
Succes
Buna ziua,
Multumesc CISA Consulting. Mi-ai fost de un real ajutor.
Astazi am fost la OTIMMC si ...am fost tare dezamagita. Mi s-a spus ca nu mai pot accesa anul acesta, poate la anul daca mai este proiectul si nici nu mi s-au dat detalii.
O sa citesc masura 312, poate reusesc.

Alte discuții în legătură

Intrebare shoarec shoarec vreau sa imi fac o fabrica de produse din lemn, in mediul rural. terenul il am, imi mai trebuie constructia si utilajele, deci undeva la 50.000 euro. ce si cum ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nicu_maryia nicu_maryia Buna ziua.As dori sa stiu si eu daca pot obtine un imprumut de la fondurile europene pentru o firma individuala ? (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru un atelier pacurariu maria pacurariu maria Buna seara, As dori sa stiu daca putem accesa fonduri nerambursabile pentru constructia unui atelier de tamplarie in mediul rural.Suntem neautorizati deci ... (vezi toată discuția)